Foto: DELFI
Piektdien nokrišņu zonas turpinās šķērsot Latviju, līdz ar to debesis skaidrosies tikai brīžiem un daudzviet pa laikam līs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegtā informācija.

Pūtīs mērens rietumu puses vējš, jūras piekrastē brāzmās līdz 15-18 metriem sekundē. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +6...+11 grādus.

Piektdienas rītā daudzviet Latvijā ir nokrišņi, tostarp valsts ziemeļaustrumos vietām snieg. Dažviet Kurzemē un Zemgalē ir stipri nokrišņi, vēsta meteoroloģiskā informācija. Alūksnē zemi un kokus pārklājusi neliela sniega kārta, liecina sociālajos tīklos publicētās fotogrāfijas.

Debesis pārsvarā apmākušās. Dominē lēns vējš. Gaisa temperatūra 0..+5 grādi. Rīgā mākoņains laiks, bezvējš, gaisa temperatūra +4..+5 grādi.
Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +7,5 grādiem Ventspils ostā līdz +13,3 grādiem Jelgavā.

21.aprīļa augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +26..+27 grādi Balkānos un Spānijas austrumu piekrastē, kā arī +32 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -13 grādu Zviedrijas ziemeļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!