Фото: Mango

Muzikālā restorāna Fīlings direktore un LNT šova Zvaigžņu lietus 2 dalībniece Elita Drāke atklāj, ka šis mēnesis ir īpašs viņas dzīvē, jo restorānā februāris pasludināts par mīlestības mēnesi.

"Pirmie skaistie svētki - Valentīna diena - jau pagājusi, tad vēl priekšā 21. februāris, kad būs īpašā vīriešu diena, un 8. martā sieviešu diena," par saviem plāniem portālam Mango stāsta Drāke.

Runājot par vīriešu dienu, kas paredzēta šīs nedēļas nogalē, restorāna direktore atklāj, ka šajā vakarā Fīlingā uzstāsies dziedošās dvīņu māsas Ana un Katrīne, dejotāju duets Fīlings, dīdžejs Zane, un meiteņu kompānijā varēs vērot arī ģitāristu no Brazīlijas. "Vīriešu dienā liels akcents būs likts uz neļķēm," tā Drāke, kura atgādina, ka dejas Fīlingā notiek pat līdz rīta gaismai.

Pie Elitas restorānā iegriežas arī viņas jaunākā māsa Ērika, kura vada Latvijā lielas kompānijas meitas uzņēmumu, kas saistīts ar ķīmiju.

Uz Fīlingu Elita bija uzaicinājusi savas radinieces - dvīņu māsiņas Ievu un Terēzi, lai viņas iepazītos ar dziedošajām dvīņu māsām Anu un Katrīni. "Dziedātājas Ana un Katrīne ir manas favorītes, un es tik ļoti gribēju, lai manas radinieces Ieva un Terēze iepazīstas ar šīm interesantajām meitenēm," stāsta Drāke un atklāj, ka viņas radinieces par šo lielisko iepazīšanos bija tik ļoti sajūsinātas, ka aplikušas Elitai rokas ap kaklu un teikušas paldies par interesanto iepazīšanos un komplimentu, ka Elita ir vislabākā tante pasaulē.

Turklāt Drākes 13 gadus vecais dēls Guntis muzikālajā restorānā vada diskotēkas bērniem. "Guntis jau veselu gadu ir dīdžejs ar skatuves vārdu Bruno bērnu disenītēs. Viņam ir savi diski un mūzika no trīs līdz 14 gadus veciem bērniem, turklāt mans dēls vada arī bērnu pasākumus. Tā kā sestdienās Guntis strādā un pelna sev naudu ikdienas tēriņiem, viņam ir diezgan lielas prasības, nepieciešams sporta inventārs slēpošanai un slidošanai, ir jāuztur trīs datori," skaidro Drāke un piebilst, ka arī pati no 14 gadiem ir sākusi strādāt par sanitāri.

Любуйтесь латвийской природой и следите за культурными событиями в нашем Instagram YouTube !