Foto: Shutterstock
Gluži kā patiesajā teicienā – "mājas ir nevis tā vieta, kur tu dzīvo, bet vieta, kur tevi saprot," tāpēc ne tikai mēs, bet arī mūsu mājoklis ir pelnījis Ziemassvētkos kādu dāvanu.

Silts pleds

Foto: Shutterstock

Kurš gan spēj atteikties vēsajos vakaros no mīksta un silta pleda klātbūtnes, tāpēc šī ir viena no dāvanām, ko būtu pelnījis katrs mājoklis. Lai arī pledu izvēle veikalu piedāvājumā ir gana plaša, der atcerēties, ka vissiltākās funkcijas veiks adījuma un vilnas materiāla pledi, bet var atrast arī kvalitatīvus un biezus poliestera pledus.

Mājas aromāts

Foto: Shutterstock

Katrai mājai piemīt savs maģiskais aromāts, taču papildinot to ar aromātiskajiem kociņiem vai aromātiskajām eļļām, var radīt mājas smaržu, no kuras negribas šķirties. Uzdāvini savam mājoklim smaržu kociņus, mājas aromātu eļļu, vai arī pagatavo to pats.

Muzikāls pavadījums

Foto: PantherMedia/Scanpix

Katrā mājoklī ir jābūt mīļāko skaņdarbu izlasei, lai brīžos, kad gribas ļauties mūzikas pasaulei, ir iespēja to ieslēgt un baudīt. Ja ir kāds mūzikas albums, ko jau sen kāro iegādāties, ir īstais laiks papildināt savu mūzikas krātuves plauktiņu ar jaunu skaņu plati. Turklāt, laikā, kad arvien vairāk arī mūzika tiek iegādāta digitālā formātā, šāda dāvana būs lielisks ieguldījums.

Telpaugi

Foto: Shutterstock

Kā liecina pētījumi, augi attīra gaisu un rada patīkamu vidi, tāpēc vairs nav nepieciešami papildus iemesli telpaugu ieviešanai mājās. Izvēlies atbilstošākos un interesantākos augus no istabas augu klāsta, ņemot vērā tā klimatisko un aprūpes apstākļu īpašības, un uzdāvini savai mājai jaunu dzīvību.

Karsto dzērienu servīze

Foto: Shutterstock

Ziemassvētku laiks ir īstais laiks karsto dzērienu baudīšanai, tāpēc īpašas servīzes iegāde šādiem mirkļiem, šo procesu padarīs divtik baudāmu. Izvēlies servīzi, kas ir ērta, praktiska, ar pietiekamu tilpumu un baudāmu dizainu. Vispraktiskākā izvēle būs stikla servīze, jo krāsaini trauki ar laiku var kļūt apnicīgi, turklāt dzēriens katru reizi servīzei piešķirs atšķirīgu noskaņu – ar pievienotu kanēļa standziņu, žāvētu ābolu šķēlēm, augļu kompotu vai putukrējuma cepurīti.

Bilžu rāmītis


Nav vērts drukātās bildes glabāt dziļā atvilktnē, ja tās netiek pienācīgi atrādītas mājoklī. Skaistas bildes ir pelnījušas savu apskati, tāpēc uzdāvini savam mājoklim vairāku bilžu rāmīšu kolāžu, kurā ietilpināt gada skaistākos mirkļus. Šāda dāvana iepriecinās katru dienu, kad tiks vērsts skatiens attēlu virzienā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!