Foto: Kristaps Rajeckis
Viens no dārzkopības entuziastu gaidītākajiem rudens pasākumiem viennozīmīgi ir vērienīgā Latvijas Stādu parāde. Arī šis gads nav izņēmums, un jau šo sestdien Bulduru dārzkopības vidusskolā pulcējas nozares eksperti, stādu audzētāji, kā arī citi interesenti, lai smeltos iedvesmojošus ieteikumus no speciālistiem, kā arī mājās pārvestu kādu skaistu augu vai košumkrūmu savam dārzam.

Stādu parādē, kas notiek jau 14. reizi, var apskatīt un iegādāties ne tikai daudzgadīgās puķes, dekoratīvos kokus, stādus un ogulājus, bet arī augļu kokus, kurus sarūpējušas stādaudzētavas un uzņēmumi no visas Latvijas. Īpaša uzmanība Stādu parādē tiek veltīta arī augļu kokiem, jo tieši šis ir īstais brīdis kailsakņu stādīšanai.

  • Šeit vari aplūkot dažas no pērlēm, kuras var atrast un iegādāties Latvijas Stādu parādē.

Apmeklētājus pasākumā sagaida vērienīgs stādu klāsts, plašs dārza preču, amatniecības un pārtikas produktu piedāvājums. Tāpat iespējams saņemt vērtīgus padomus un konsultācijas no Bulduru Dārzkopības vidusskolas pasniedzējiem un audzēkņiem.

Andele norisinās no pulksten 9 līdz 16. Pasākumā ieeja ir bez maksas. Plašāku informāciju par Stādu parādi var izlasīt šeit un arī šeit.

Lūk, kādus labumus iespējams iegādāties Stādu parādē! Iespējams, tieši šeit atradīsi savam dārzam noderīgu pērli!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!