Foto: Publicitātes attēli
No 19. jūlija līdz 22. jūlijam Bulduru Dārzkopības vidusskolā šogad pirmo reizi norisinās krāšņā "Puķu balle", kas vienkopus pulcē nozares profesionāļus, kā arī griezto ziedu kolekcijas no Latvijas skaistākajiem dārziem.

Kā norāda pasākuma rīkotāji, jau 16 gadus Latvijā pašā vasaras viducī notiek viens no lielākajiem puķu svētkiem, bet šogad pirmo reizi "Puķu balle" norisinās Bulduru Dārzkopības vidusskolā.

Ziedu šovā var skatīt vairāk nekā 25 vides dizaina objektus, kurus pasākuma rīkotāji aicina novērtēt, aizpildot anketu un atzīmējot savu vismīļāko objektu

Tapat ziedu šovā "Puķu balle Bulduros 2018" var pastaigāties pa seno Dendroloģisko parku, skolas ziedu kolekcijām, aplūkot topošo ainavu arhitektu nākotnes vīzijas par Bulduru Dārzkopības vidusskolas attīstību, iepazīties ar jaunākajām rožu un liliju kolekcijām, skatīt modernākās ziemciešu kolekcijas, iegādāties stādus, amatnieku darbus un eko-produktus, kā arī piedalīties dažādās meistarklasēs kopā ar Bulduru Dārzkopības vidusskolas profesionāļiem.

Pasākuma rīkotāji brīdina, ka biļešu tirdzniecība notiks uz vietas, kā arī ar bankas kartēm norēķināties nebūs iespējams. Vairāk par biļešu cenām un pasākuma darbalaiku vari izlasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!