Foto: DELFI

Ar devīzi Radīts Latvijā! šonedēļ Vērmanes dārzā atklāts Pasaules koru olimpiādes gadatirgus Made in Riga 2014, kurā savu veikumu un prasmes demonstrē vairāk nekā 180 amatnieki, mājražotāji, zemnieki un uzņēmēji no Rīgas un Latvijas novadiem.

Tirdziņā pieejams visdažādākais meistaru un amata zinātāju produktu klāsts - rīdzinieki un pilsētas viesi var iegādāties adījumus, pinumus, keramiku, kalumus, tekstilu, rotas, stikla izstrādājumus, autentiskus aksesuārus, ādas izstrādājumus un visdažādākos lauku labumus. Tāpat parkā var nogaršot mājas saldējumu, svaigus dārzeņus, gaļu, pīrāgus, vīnu un alu.

Gadatirgus Made in Riga 2014 Vērmanes dārzā darbosies līdz 19.jūlijam - ik dienas no plkst. 10 līdz plkst. 22.

Tāpat šajā laikā ik dienu Vērmanes dārza estrādē notiks Pasaules koru olimpiādes draudzības koncerti, kuros piedalīsies kori no visas pasaules - koncertu sākums plkst. 10, plkst. 14 un plkst. 18. Koncerti Vērmanes dārzā, gluži tāpat kā citviet pilsētā ir bez maksas. Tāpat bez maksas apmeklējami arī draudzības koncerti, kas notiks Esplanādē, uz Origo brīvdabas skatuves, Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā. Precīza Pasaules koru olimpiādes programma pieejama mājaslapā http://singriga.lv/.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!