Foto: DELFI Aculiecinieks
"Jau astoto gadu pēc kārtas Stādu audzētāju biedrība organizēja Latvijas stādaudzētāju pasākumu – Latvijas Stādu parāde, kas šogad notika 30.aprīlī un 1.maijā Siguldā, Svētku laukumā.

Siguldas Svētku laukuma centrā tika veidots paraugdārzs par tēmu ''Bērna Stādīts koks''. Bērni un pieaugušie varēja piedalīties radošajā studijā, kurā bija dažādas izglītojošas un atraktīvas spēles lieliem un maziem, ko vadīja ''Latvijas Valsts Mežu'' Kalsnavas arborētuma radošie darbinieki.

Foto galerija Latvijas Stādu parāde 2011

Akcijas "Bērna stādīts koks" mērķi ir aktualizēt un sakārtotas vides jautājumu bērnu un jauniešu vidū, attīstīt atbildības sajūtu bērnu apziņā – bērns iestāda koku, kas ir dzīvs un par to ir jārūpējas un jākopj, kā arī augu stādīšana vecākiem kopā ar bērniem ir lielisks veids, kā ģimenei būt kopā un pēc gadiem baudīt augļus un izprast augu augšanas procesus!

Laika apstākļi lutināja un noskaņojums abas dienas bija lielisks visiem- gan dalībniekiem, gan pircējiem. Te būs mazs atskats,kā viss izskatījās." - raksta pasākuma aculieciniece Inga.


Sūtiet foto, video reportāžas 'DELFI Aculieciniekam' - aculiecinieks@delfi.lv vai reģistrējieties un kļūstiet par DELFI Aculiecinieka autoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!