Foto: DELFI
Šajā nedēļas nogalē Ķīpsalas izstādē ''Nature Expo 2015'' pulcējas lauksaimniecības, dārzkopības un mežsaimniecības nozares profesionāļi un interesenti. Arī portāls ''Māja&Dārzs'' viesojās šajā izstādē, lai atspoguļotu tur notiekošo un iedvesmotu turp doties arī Jūs.

Līdz šim Ķīpsalā notikušas vairākas ar dārzu saistītas izstādes, taču šogad tās visas ir apvienotas zem viena nosaukuma – ''Nature Expo 2015'', taču izmaiņas skārušas ne tikai nosaukums, bet arī izstādes saturs, kas nu kļuvis vēl daudzveidīgāks.

Šajā izstādē pieejams īpašs vides objektu sektors, kurā aplūkojami dažnedažādi mākslas darbi dārzam, pagalmam un parkam. Tiks atrādīti arī labāko dizaineru dizaina objekti, skulptūras, figūras un citas nebeidzamas iespējas dārza papildināšanā.

Šī ir viena no tām izstādēm, kur vērts ņemt līdzi arī bērnus, jo šeit varēs ne tikai sagatavoties dārza darbiem, bet arī kopīgi apskatīt alpakas, trušus un citus sīkdzīvniekus, kas noteikti patiks mazākajiem izstādes apmeklētājiem.

Kas gan būtu dārzkopības izstāde bez puķu stādiem un sēklām, tāpēc arī to šeit dārza darbu mīļotāji varēs izbaudīt. Dažnedažādi stādi siltumnīcām, pagalmam un puķu dobēm, kā arī koki, krūmi pagalmam, dzīvžogam, un sēklas zālājam šeit nudien netrūks.

Mežsaimniecības nozares interesenti arī par garlaicību sūdzēties nevarēs, jo šeit aplūkojama jauna principa malkas sagatavošanas tehnika, dažādas ierīces mežsaimniekošanas procesa atvieglošanai, bet Ogres Valsts tehnikuma audzēkņi apmeklētāju acu priekšā ar motorzāģiem veidos dažādas figūras no koka. Tā kā iedvesmoties no koka šeit varēs ikviens apmeklētājs.

Izstāde ''Nature Expo 2015'' norisinās no 25. līdz 26.aprīlim izstāžu centrā Ķīpsala.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!