Foto: Publicitātes attēli
Rudens Stādu parāde notiek sezonas ražas laikā, Bulduru Dārzkopības vidusskolas dārzā, iekrāsojot dārzkopības sezonas noslēgumu. Pasākuma laikā stādu audzētavas no visas Latvijas plašā klāstā piedāvā augļu kokus un ogulājus, dekoratīvos kokus un krūmus, kā arī daudzgadīgās puķes un citus stādus.

Šī ir lieliska vieta un laiks, kur ikviena stāda pircējam ir iespēja uzzināt visu par piemērotākajiem audzēšanas apstākļiem konkrētiem augiem, kā arī saņemt konsultācijas, kas noderēs turpmākajās rūpēs par iegādātajiem augiem.

Pasākumā tiek pārstāvēti audzētāji no visiem Latvijas reģioniem, līdz ar to katrs var iegādāties tādus stādus, kuri audzēti konkrētos klimatiskos apstākļos un būt droši par to izturību ziemas laikā.

Paralēli stādu, dārza preču un tehnikas, kā arī amatniecības un pārtikas tirdzniecībai, apmeklētājiem ir iespēja noskaidrot visu par pareizu koku kopšanu no amata meistariem. Tāpat Bulduru Dārzkopības vidusskolas skolotāji un audzēkņi dalās savā pieredzē floristikas un dārzkopības jomās, rādot dažādus paraugdemonstrējumus un sniedzot konsultācijas apmeklētājiem.

Ja esi iekārojis arī pats izbaudīt Rudens Stādu parādes labumus, tad dodies uz šo pasākumu 19. septembrī uz Bulduru Dārzkopības vidusskolu – Jūrmalā, Viestura ielā 6.

Pasākums notiek no pulksten 9 līdz 16. Ieeja bez maksas visai ģimenei, turklāt tiek nodrošināta bezmaksas autostāvvieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!