Ar devīzi Mārupes novads – sakoptākais Latvijā! šovasar tiek aizsākts konkurss Mārupes novada daiļdārzs 2014, kurā līdz 28.jūlijam aicināts piedalīties ikviens mārupietis, Māja&Dārzs uzzināja novada domē.

Lai noskaidrotu Mārupes novada skaistākā dārza īpašnieku un motivētu novada iedzīvotājus sakopt savus īpašumus, šovasar izsludināts konkurss par skaistāko novada dārzu. Konkursam iedzīvotāji aicināti pieteikt gan savus daiļdārzus privātmāju pagalmos, gan iekoptus apstādījumus un terases pie daudzdzīvokļu mājām. Gaidīti ir arī uzņēmumu, iestāžu un organizāciju pieteikumi. Objektus konkursam var pieteikt to īpašnieki, kā arī jebkura cita persona, kas pieteikumu ir saskaņojusi ar objekta īpašnieku.

Dalība konkursā ir pavisam vienkārša – aizpildīta pieteikuma anketa līdz 28.jūlijam elektroniski jānosūta uz e-pastu marupesvestis@marupe.lv. Pieteikumu var iesniegt arī personīgi Mārupes novada Domē, Daugavas ielā 29, Mārupē, vai pašvaldības klientu apkalpošanas centrā Mazcenu alejā 33/3, Jaunmārupē.

Līdz 1.septembrim žūrijas komisija veiks pieteikto objektu apskati un vērtēšanu dabā. Konkursa laureāti saņems balvas un īpašu domes pateicību. Konkursa balvu fonds ir 500 eiro.

Konkursa pieteikuma anketa un nolikums pieejami vietnē www.marupe.lv, kā arī Mārupes novada Domes sekretariātā un klientu apkalpošanas centrā Jaunmārupē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!