Foto: Publicitātes foto

Portāls "Delfi" un kompānija "Baltic Distribution", vācu mazgājošo putekļu sūcēju un putekļu sūcēju ar ūdens filtriem "Thomas" pārstāvis, aicināja piedalīties konkursā, kur vienam pareizo atbilžu iesūtītājam bija iespēja laimēt vērtīgu balvu – vācu kompānijas "Thomas" tvaika tīrītāju "Vaporo Smiley"!

Konkursā pavisam piedalījās 819 dalībnieki, no kuriem pareizi atbildēja 628 dalībnieki. 

Laimīgais konkursa uzvarētājs ir 400. pareizo atbilžu iesūtītājs:

Kaspars (kasp.....ckis@inbox.lv).

Redakcija ar konkursa uzvarētāju sazināsies personīgi!

Paldies visiem, kas piedalījās!

Pareizās atbildes uz konkursa jautājumiem:

1. Kādas organizācijas sertifikāts apstiprina "Thomas" putekļu sūcēju efektivitāti?
Britu Alerģijas fonds;

2. Kurā pilsētā tiek ražoti "Thomas" putekļu sūcēji?
Noikirhena;

3. "Thomas" ražo arī profesionālus putekļu sūcējus. No kāda materiāla tie tiek ražoti?
Nerūsējošais tērauds;

4. Kuros veikalos var iegādāties "Thomas" putekļu sūcējus?
RD Electronics, Euronics, ELKOR TEHNIKA.

5. Kā iespējams iegūt papildus vēl viena gada garantiju "Thomas" produktiem?
Reģistrējot pirkumu vietnē www.thomas-shop.lv;

Par "Thomas":

Šodien "Thomas" ir pasaules līderis mazgājošo putekļu sūcēju un putekļu sūcēju ar ūdens filtrāciju izstrādes un ražošanas jomā. "Thomas" inženieri izstrādā inovatīvas tehnoloģijas mājas ekoloģijas uzlabošanai, savukārt "Thomas" darbinieki ar "vācu pedantismu" komplektē augstās klases ierīces. Uzņēmums  rūpējas par to, lai viņu ražotie putekļu sūcēji tīri un ātri uzkoptu jūsu māju, lai gaiss jūsu dzīvokļos kļūtu tīrs gan pēc sausās, gan arī pēc mitrās uzkopšanas. "Thomas" savām precēm garantē augstu kvalitātes un drošības pakāpi.

Plašās "Thomas" putekļu sūcēju līnijas ar akvafiltriem (ūdens filtriem) galvenā priekšrocība ir ne tikai spēja rūpīgi savākt putekļus no jebkuras virsmas, bet arī spēcīgi dziļā attīrīšana, kā arī gaisa mitrināšana telpās.

Kā apgalvo mediķi, tādi putekļusūcēji ir neaizvietojami cilvēkiem ar alerģiskām vai astmatiskām saslimšanām, jo ūdens filtrs Thomas, pateicoties savai daudzlīmeņu sistēmai, aiztur līdz par 99,999% putekļu un līdz pat 100% putekšņu. 
Latvijā populārākos "Thomas" putekļu sūcēju modeļus var iegādāties labākajos sadzīves tehnikas veikalos Elkor Tehnika, RD Electronics un Euronics. Plašāks modeļu klāsts, tai skaitā arī profesionālie putekļu sūcēji, aksesuāri un mazgāšanas līdzekļi, ir atrodami interneta vietnē www.thomas-shop.lv.

Tāpat visiem konkursa dalībniekiem tiek piedāvāta iespēja iegādāties putekļu sūcējus "Thomas" ar 20% atlaidi. Lai saņemtu atlaidi - lejupielādējiet kuponu vietnē www.thomas-shop.lv un uzrādiet to pārdevējam iegādes brīdī. Kuponu skaits ir ierobežots!

Papildu informāciju par produktiem, servisa apkalpošanas iespējām, akcijām u.t.t. meklējiet interneta vietnē www.thomas-shop.lv, lappusē Facebook vai piezvanot pa tālruni 29109868.

Noskaties video: www.youtube.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!