Foto: Publicitātes foto
Šovasar, gluži tāpat kā daudzviet citur Latvijā, arī Limbažu novadā norisinājās konkurss ''Limbažu novada sakoptākā sēta'', kurā saimnieki paši, viņu draugi vai pat kaimiņi varēja pieteikt īpašumus, kas būtu pelnījuši atzinības. Šogad konkursam tika pieteiktas 14 lauku sētas un individuālās apbūves un vērtēta 7 Limbažu novada pagasta pārvalžu ēku pieguļošo teritoriju sakoptība, "Tavs Dārzs" uzzināja pašvaldībā.

Sakoptākās sētas konkursam pieteiktie īpašumi un lauku sētas šogad izcēlušies ar oriģināliem dekoratīvajiem stādījumiem, dārza arhitektūru, ūdens un citu elementu izvietojumu, latviešu tradicionālo un kultūrvēsturisko elementu saglabāšanu, valsts karoga goda vietām un citiem ne mazāk skaistiem motīviem, portālam stāsta pašvaldības pārstāve Aija Kamala.

Katrā lauku sētā tās saimnieki ielikuši savu stāstu, radošo izdomu un neizmērojamu darbu. Plašas teritorijas ar rūpīgi iekoptiem zālieniem, skaisti dīķi, krāšņas puķu dobes, ziedoši rožu krūmi, strūklakas, pašu veidoti vai pārveidoti dekoratīvie elementi un zaļojoši dzīvžogi ir tas, kas nav palicis nepamanīts starp visiem Limbažu novada īpašumiem, norāda Aija. Dažu labu ideju patiesi var aizņemties arī sava dārza labiekārtošanai vai izdaiļošanai.

Fotogalerijā - konkursā vērtētie īpašumi:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!