Ziemassvētki nav iedomājami ne tikai bez Ziemassvētku eglītes, bet arī mandarīniem, kas veikalu plauktos nonākuši jau oktobra beigās. "Tavs Dārzs" no savas padomu vācelītes ir izcēlis rakstus ne tikai par to audzēšanu, bet arī ieteikmi uz veselību.

Šajā laikā veikalu plauktos ir arī citi aukstā laika vēstneši, piemēram, košās hurmas – augļi, kas cilvēkam var arī kaitēt. Plašāk lasi šajā rakstā.

"Tava Māja" šoreiz ir apkopojusi noderīgu informāciju tieši par Ziemassvētku vēstnešiem mandarīniem, kurus gan nevar izaudzēt Latvijas klimatiskajos apstākļos brīvā dabā. Lai gan Lai gan pie mums šī iespēja ir liegta, mandarīnkoku var izaudzēt savā mājoklī, kas kā reiz skaisti izskatīsies Ziemassvētku gaidās. Kā to izdarīt, lasi šeit. Ja nevēlies pats audzēt mandarīnkoku, noderēs lieliski knifiņi un padomi, kā tad veikalā izvēlēties pašus sulīgākos, gardākos un saldākos mandarīnus.

Vai zināji, ka mandarīni ir arī lielisks vitamīnu avots, bet ar to ēšanu nevajadzētu pārspīlēt, jo pārmērīga mandarīnu lietošana uzturā var beigties ar problēmām gremošanas traktā, kas var rezultēties ar vēdera pūšanos un caureju? "Tavs Dārzs" kolekcijā, kas apskatāma zemāk, varēsi izlasīt vairākus rakstus tieši par mandarīnu ietekmi uz veselību.

Kad mandarīni būs jau līdz brošai, tad lieliski noderēs "Tasty" sarūpētās un kārdinošās receptes ar mandarīniem. Šeit varēsi atrast recepti gardai šokolādes kūkai ar mandarīniem un krēmsieru, bet šajā recepšu krājumā būs 10 dažādas receptes, kurās izmantoti mandarīni.

Lai skaists Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!