Foto: instagram.com/thekatvond/
Lai gan esam pieraduši, ka daiļdārzos un puķudobēs stāda dažādu krāsu ziedus, tetovētāja no ASV – Keita Von D – pierāda pavisam pretējo. Viņa savās mājās iekopusi dārzu, kur viss ir ieturēts melnos toņos.

Keita Keita Von D, kura aizraujas ne tikai ar tetovēšanu, grima mākslinieces darbu, bet arī piekopj vegānes dzīvesveidu, aizrāvusies arī ar sava mazdārziņa iekopšanu, kas ir ieguvis pasaules slavu, jo tajā stādītie augi ir tikai melnā krāsā. Dārzs, kas tiek dēvēts par gotu dārzu, izpelnījies ļaužu apbrīnu.

Tetovētāja savus sekotājus ik pa laikam "Instagram" iepriecina ar krāšņām fotogrāfijām, kurās redzams melnajos toņos ieturētais dārzs. Mākslinieces dārzā ir ne tikai gotu stilā ieturētie augi, bet arī dekori, piemēram, galvaskausi, kā arī melnas pūces. Viņas fani ir sajūsmā par dārzu, kā arī neskopojas ar komplimentiem.

Neparastajā dārzā viņai aug melnas saulespuķes, atraitnītes, hiacintes, magones, lilijas, tulpes, petūnijas un citi augi. Tiesa, dārzā ir arī viens "izņēmums" – tajā aug violetās krāsas petūnija "Night Sky" ("Nakts debesis"), kas ir vienīgais augs, kas nav melnā krāsā.

Māksliniece sākotnēji sekotājiem gribējusi parādīt bildi ar šo augu, bet nosliekusies par labu video, jo tā labāk varot redzēt zieda burvību. Viņa arī atzīmē, ka video nav uzlabots ar kādu programmu.

Kā atklājusi pati Keita, viens no viņas favorītaugiem ir melnā skabioza, kas arī atradusi vietu maģiskajā dārzā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!