Tā īsti mūsu dārzs sākts veidot pirms pieciem gadiem. Pirms tam šeit auga ābeļu, plūmju un ķiršu biezokņi. Dārza iekārtošanu sākām ar to izzāģēšanu. Nu katru gadu mūsu dārzā rodas kāda jauna dobe.

Puķu un dažādu dekoratīvo koku un krūmu pulkam nemitīgi piepulcējas kāds jaunpienācējs. Tā šogad mājvietu mūsu dārzā radusi Korejas baltegle un augststumbra sarkanlapu kļava. Pagalmā blakus nelielam baseinam visu vasaru krāšņi zied rozes, siltos vakaros izplatot savu reibinošo smaržu, dobēs zied lilijas, dienziedes, ledenītes, samtenes un citas vasaras puķes. Dārzā savu vietu atradusi puķu piramīda, kuru šogad "apdzīvo" 72 dažādi stādiņi, priecējot garāmbraucējus ar savu krāšņumu. Lielisku krāsu saspēli veido dažādie skujeņu un lapu koki.


Dārza veidošanā un kopšanā tiek ieguldīts liels darbs un viss brīvais laiks, arī vasaras puķes gan dobēs, gan puķu kastēs ir pašu audzētas,  bet tā ir kā relaksācija pēc saspringtās darba dienas, jo tajā aizmirstas visas nebūšanas, ir tikai ziedi, krāsas un smarža no agra pavasara, kad zied krokusi, tulpes, hiacintes un narcises līdz pat vēlam rudenim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!