Foto: Shutterstock
Sēšanas darbi dārzā, siltumnīcā un puķu dobēs jau vairs nav aiz kalniem, taču līdz tam ir vērts sagatavot ko tādu, kas ievērojami atvieglos situācijas par minējumiem, kas iestādīts konkrētajās dobēs.

Iesējot sēklas vai izdīgušos stādus, ir teju vai neiespējami nojaust, kas tie ir par augiem, īpaši tad, ja vienā dobē tie ir dažādi. Lai nekristu izmisumā, kurā vietā tikušas iestādītas puķes un kurā zirņi, lieti noderēs apgleznoti akmentiņi ar nosaukumiem vai zīmējumiem, kas vienmēr atgādinās par saturu dobē.

Etsy

Akmentiņi, atšķirībā no koka plāksnītēm vai papīra lapiņām nezaudēs savas vizuālās pazīmes, turklāt, tie vienmēr paliks tur, kur tie tikuši nolikti. Aprakstītus vai apzīmētus akmeņus vari izmantot ne tikai dārza dobēs, bet arī puķu kastēs un podos iekštelpās, kur pirmie zaļumi vēl gatavojas savam iznācienam.

Herbs and Oils Hub

Aprakstīšanai vai apgleznošanai vari izmantot no vasaras pastaigām jūras krastā salasītos akmeņus, bet apzīmējumu radīšanai ņemt talkā flomāsterus vai guašu krāsas. Šajā procesā vari iesaistīt arī bērnus, jo radošas nodarbes tiem nekad nevar būt par daudz.

Etcetorize

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!