Foto: Shutterstock
Ja pievienojies mums un uzskati, ka šī diena, ir kā radīta radošām nodarbēm, tad atklāj fantāziju valstību tam, kā var izmantot cepamās plātis visdažādākajiem nolūkiem. Šīs idejas no portāla msn.com apkopojuma var realizēt gan nolietotām un nevajadzīgām cepeškrāsns pannām vai arī iegādāties jaunu idejas piepildīšanai.

Craftaholics Anonymous

Ja bez plānotāja vai tā saucamā ''to do list'' tava ikdiena nav iedomāja, to var realizēt uz cepamās plāts, izveidojot pavisam neparastu tāfelīti ar nozīmītēm, kas ir jau paveikts, bet kas vēl jāpaspēj izdarīt.

Sadie Seasongoods

Cepamā plāts ir lielisks pamats magnētiskajai tāfelei. Nokrāso to sev vēlamā krāsā, papildini pamatu ar kādu motīvu uzlīmi, zīdpapīru vai līmpapīru un izmanto to pēc saviem ieskatiem, piestiprinot vēstules, atgādinājumus, kartītes un citus niekus.

Fancy Home Life

Pavisam vienkāršota versija tāfelei ir pannas nokrāsošana ar speciālo tāfeles krāsu (meklē būvniecības veikalos), un tā kļūs par interjera ikonu virtuvē vai kādā citā telpā. Jo īpaši labi tā izskatīsies virtuvē, atstutēta vai piekārta pie sienas.

Brightnest

Ja nevari atrast tieši tādu paplāti, kādu esi prātā iedomājies, izmanto cepamo plāti par pamatu un aplīmē, apzīmē, apglezno vai vēl kā citādāk papildini, lai tā varētu tikt izmantota paplātes funkcijai.

Apartment Therapy

Koridorī vienmēr nākas cīnīties ar apaviem sanestajiem dubļiem un smiltīm, taču netīrumu neiznēsāšanai pa visu grīdu var izmantot šo pašu plāti. Tā ir pietiekami liela, lai uz vienas novietotu vismaz divus zābaku pārus un pietiekami dziļa, lai smiltis nebirtu pāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!