Ja vien tevi vilina vecpilsētas senatnīgais šarms vai arī vienkārši vēlies uzzināt, kādas pērles “slēpjas” Vecrīgas vēsturiskajos namos, piedāvājam doties virtuālā tūrē pa Vecrīgas dārgākiem dzīvokļiem, kas šobrīd ir pārdošanā.

Par 1,3 miljoniem eiro iespējams iegādāties septiņu istabu dzīvokli renovētā mājā Palasta ielā. Labiekārtotais īpašums ideāli piemērots kā ikdienas dzīvei, tā arī absolūta miera baudīšanai, ko spēs radīt dzīvoklī esošais kamīns un džakuzī.


Vairāk informācijas un foto: City24.lv 

Dzīvokli Riharda Vāgnera ielā var dēvēt par īstu Vecrīgas pērli - grezns, gaumīgs dzīvoklis ar augstvērtīgu kvalitāti. Izsmalcinātie apartamenti atrodas Fitinghofa namā, kas vēsturiski tika dēvēts par vienu no trim Rīgas pilīm. Ēka ir unikāls baroka laika arhitektūras piemineklis, ko majestātiski reprezentē gan ēkas fasāde, gan interjers. Plašais četristabu dzīvoklis tiek tirgots par 777 tūkstošiem eiro.


Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Trīs istabu dzīvoklis Vaļnu ielā nevienu neatstās vienaldzīgu! Viena no dzīvokļa priekšrocībām ir izcilais plānojums, kas ietver halli, dzīvojamo istabu, divas guļamistabas, pilnībā aprīkotu virtuvi, vannas istabu un burvīgu balkonu, no kura paveras skats uz Vaļņu ielu. Īpašu greznības noskaņu dzīvoklī rada viesistabas kamīns, virs kura izvietots liels spogulis. Cena - 725 tūkstoši eiro.


Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Mūsdienu interjera cienītājiem noteikti patiks ekskluzīvi apartamenti vēsturiska sešstāvu nama pēdējā stāvā. Lakoniskais interjers ir unikāls arhitekta autordarbs, kur visas mēbeles, kā arī kamīns izgatavoti pēc individuāla projekta. Ēkas septītā stāva līmenī ir uzbūvēta jumta terase, no kuras paveras pasakains skats uz Vecrīgas jumtiem un torņiem. Cena - 750 000 eiro.


Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Vēl kāds moderns interjera risinājums ir dzīvoklī klusajā Miesnieku ielā. Dzīvoklim ir lielisks plānojums – gaiša dzīvojamā istaba ar kamīnu, mūsdienīga virtuves zona, trīs guļamistabas un divas vannas istabas. Izcili piemērots tiem, kas novērtē komfortu. Cena - 530 000 eiro.


Vairāk informācijas un foto: City24.lv 

Oriģinālā un, kas ne mazāk svarīgi, mājīgajā dzīvoklī Vecpilsētas ielā lieliski mijiedarbojas senatnīgums ar mūsdienām. Dzīvoklī ir augstvērtīga dizaina remonts, kur vēsture saskaras ar modernām tehnoloģijām. Iespaidīgais trīs istabu dzīvoklis atrodas 1650. gadā celtā mūra ēkā, kas tika pilnībā restaurēta 2001. gadā, saglabājot fasādes un iekštelpu vēsturisko šarmu. 313 700 eiro.


Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Klasikas cienītājiem piemērots būs dzīvoklis arhitekta Osvalda Tīlmaņa projektētā mūra ēkā. Nekustamais īpašums atrodas prestižā vietā Kaļķu ielā. Dzīvokļa interjeru veido kristāla lustras, marmora grīdas, dizaina mēbeles un iebūvēta virtuves iekārta no Itālijas, taču griestu rotājums ir īsts roku darbs. No balkona iespējams baudīt skatu uz Rātslaukumu. Cena - 350 000 eiro.


Vairāk informācijas un foto: City24.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!