Foto: Vida Press
Godalgotais aktieris Džonijs Deps nolēmis savu grezno lauku villu un apkārt esošo teritoriju piedāvāt kādam citam interesantam, protams, par attiecīgu samaksu - 26 miljoniem ASV dolāru, vēsta "Vida Press". Romantiski iekārtotajā īpašumā gluži caur atslēgas caurumu varam ielūkoties arī mēs, lai kaut nedaudz iejustos slavenību cienīgā ikdienas dzīvē un iztēlotos sevu brīvdienu laiskumu šādos apartamentos.

Lauku īpašumos vienmēr valda īpaša aura un atmosfēra, un to var sajust, arī aplūkojot Džonija Depa Francijā esošā īpašuma attēlus. Kā norāda nekustamo īpašumu mākleri, pats mājoklis nav no tiem lielākajiem, tas kopumā sasniedz 400 kvadrātmetrus, taču plašums ir pietiekams, jo namā ir piecas guļamistabas, četras vannasistabas, mākslas studija un vairākas atpūtas telpas, taču ārpusē ir iespējams baudīt lauku plašumus līdzās baseinam uz terases vai arī doties pastaigās uz netālajiem vīna laukiem. Papildus skaistajai villai, īpašumā ietilpst arī mājīgs restorāns, kurā arī pats aktieris mēdza ieturēt maltīti. Lai atpūta būtu pavisam pilnīga, jaunā īpašuma saimnieki varēs priecāties arī par peldēm divos baseinos, kā arī pievērsties sportiskām aktivitātēm sporta zālē vai skeitparkā, ko aktieris izveidojis savam dēlam. 

Interesanti, ka pats īpašums itin nemaz neliecina par to, ka tajā varētu mitināties Džonijs Deps, tuvākajā apkārtnē rotājas skaisti iekārtots rožu dārzs, perfekti apcirpti krūmi un dobes, ko, protams, paveic prasmīgie dārznieki, taču var secināt, ka aktieris nav vienaldzīgs pret dabas skaistumu un novērtē ne tikai greznus apartamentus pilsētā. Iespējams, pavisam drīz varēsim iepazīstināt ar kaut vēl iespaidīgāku, jo no šī īpašuma aktieris nolēmis šķirties, lai mierpilnu dzīvi baudītu, iespējams, kādā citā lauku rezidencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!