Foto: Vida Press

Lai arī decembrī iepazīstinājām ar dziedātāja Džastina Bībera īrēto stikla māju, nupat jaunietis pārvācies uz lētākiem apartamentiem, par ko gan neliecina aplūkojamās mājvietas bildes.

Vai nu dziedātājam nepatīk ilgi uzturēties vienos apartamentos, vai arī greznās stikla mājas īres cena (59 000 ASV dolāru) bijusi pārāk liela, taču arī jaunie apartamenti Beverlihilzā par 35 000 ASV dolāru samaksu mēnesī, neizskatās ne par matu sliktāki.

Džastina Bībera jaunā īres mājvieta ir vairāk, kā 550 kvadrātmetrus plaša, un šajā platībā ietilpst piecas guļamistabas (par vienu mazāk nekā iepriekš), piecas vannasistabas (par divām mazāk, kā iepriekš), mūsdienīgi iekārtota virtuve ar ēdamistabu, atpūtas telpa ar kamīnu un pat vieta mākslai – īpaša telpa mākslas darbu apskatei. Nav aizmirsts arī par dziedātāja un viņa draugu vēlmi rīkot ballītes, tāpēc īrētajā mājoklī atrodas mājas kinozāle, plašas atpūtas telpas, taču pagalmā ir iespēja rīkot dārza ballīti un baudīt peldi āra baseinā vai skatu ar dekoratīvo ūdenskritumu.

Par šī mājokļa baudīšanas priekiem māksliniekam jāšķiras no 35 000 ASV dolāriem mēnesī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!