Kamēr daži vien sapņo par to, kāda būtu dzīve mežā, kur vienīgie sabiedrotie ir meža dzīvnieki, šalcošais vējš un saules ritējums, Kanādā izveidota neticami skaista māja, kas ļauj baudīt dabas burvību atrodoties jebkurā telpā.

Kā vēsta portāls ''Beautifullife'', mežā ieskauto māju veidojusi Francijas arhitektu apvienība ''Ducharme and Martin Dufour'', kuru profesionalitāti un labo gaumi nudien nevar noliegt. Izrādās šīs gaumīgās arhitektūra izveide tapusi, lai uzņemtu Aditus viesus Kanādas Harrington, Quebec reģiona dabas ielenkumā, kur ir iespēja pilnībā atslēgties no mūsdienu pasaules un baudīt mieru un klusumu. Tomēr apkārtne neliedz izbaudīt sportiskas aktivitātes, skrienot pa meža celiņiem, braucot ar velosipēdu vai makšķerējot blakus esošajā ezerā, savukārt radošuma meklēšanai par labu nāk gleznainās ainavas vērošana.

Mežā ieskautā māja veidota nelielā uzkalniņā ar skatu pret ezeru, un tās neparastā forma un izpildījums tik tiešām nespēj atstāt vienaldzīgu. Lai arī ar plašumu mājas izveide nevarētu lepoties, šķiet, pietiek ar dabas plašumu, kas pieejams visapkārt, turklāt šī māja nav paredzēta ilgstošai dzīvošanai, bet gan īslaicīgai viesu uzņemšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!