Foto: Vida Press

Pagājušajā nedēļā pasauli sasniedza ziņa, ka Holivudas aktrise Keitija Holmsa pametusi Ņujorku un slepeni pārcēlusies uz dzīvi ASV rietumu krastā, par 3795000 ASV dolāriem iegādājoties milzīgu māju Kalabasā, Kalifornijā, vēsta All Over Press.

Aktrise šo lēmumu skaidrojusi ar vēlmi atrasties tuvāk Holivudai un attīstīt savu karjeru. Tāpat Keitija ir pārliecināta, ka jaunā dzīvesvieta ir daudz piemērotāka viņas un Toma Krūza meitai Suri.

576 kvadrātmetrus plašā māja atrodas slēgtā ciematā, kurā mitinās arī daudzas citas sabiedrībā zināmas personas, piemēram, Kortnija un Hloja Kardašjanas. Kaimiņos dzīvojot arī vairāki bērni, kas ir astoņgadīgās Suri vienaudži un būšot labi draugi meitenei.

Mājas iegāde noritējusi pilnīgā slepenībā, Keitija un Suri jau esot pārcēlušās uz dzīvi jaunajās mājās. Eiropeiskajā namā ir sešas guļamistabas, septiņas vannasistabas, milzīgs foajē, kā arī plaša bibliotēka mansardā.

Mājas pagalmā atrodas milzīgs baseins ar atpūtas zonu, āra virtuve, basketbola un sporta laukums, kā arī plašs zāliens, kurā Suri varēs izskrieties kopā ar savu jauno četrkājaino draugu - čivavas kucēnu, kurš nupat esot pieņemts no vietējās dzīvnieku patversmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!