Foto: Vida Press
Kolumbiešu izcelsmes superzvaigzne Šakira šo 1951.gadā būvēto rezidenci iegādājās pirms 12 gadiem par 3,38 miljoniem dolāru un pārbūvēja 780 kvadrātmetrus plašu, modernu mājokli, kurā ir 6 guļamistabas. Tiek lēsts, ka īpašuma pašreizējā vērtība varētu būt jau 13 miljoni dolāru, vēsta "All Over Press".

Desmitkārtējā Grammy balvas ieguvēja var lepoties ar labu gaumi - mājas interjers ir gaisīgs un nepiespiests: medus krāsas koka grīdas, gaiši toņi, lieli logi, plašas, savā starpā savienotas telpas. Ēdamistabu rotā kamīns un no tās var baudīt satriecošu skatu uz Maiami pludmali. Virtuvei ir izvēlēti baltie toņi.

Dzīvojamās istabas sienas klāj iebūvēti grāmatplaukti, tajā ir atvēlēta atsevišķa zona TV pārraižu vērošanai, bet aktivāku izklaižu cienītāji var uzspēlēt biljardu. Mājā ir arī trenažieru zāle un garaža divām automašīnām.

Apakšējā stāva telpas ir izkārtotas, sekojot apļveida principam. Vieglas konstrukcijas franču durvis ved uz plašo pagalmu, kura galvenie elementi ir baseins un atklātā tipa paviljons ar bāra zonu, kur var rīkot gan trakas ballītes, gan ieturēt nesteidzīgas vakariņas ar ģimeni. Pagalms robežojas ar privātu pieeju līcim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!