Foto: Vida Press
Nav nekāds noslēpums, ka latviešu mājām ir savas raksturīgās iezīmes, tāpat tas ir novērojams citās zemēs, piemēram, Spānijā, kur dominē Vidusjūras stils ar dažādiem spāniskiem elementiem, piemēram, raibām tekstūrām, dabas toņiem un koka klātbūtni.

Šis greznais mājoklis būvēts jau 1928. gadā, taču par tā senatni nekas neliecina, jo viss iekārtots pēc mūsdienīgākajiem interjera principiem. Aplūkojot grezno mājokli, kura īpašniece ir aktrise Kima Delanija, kļūst skaidrs, kāpēc tā cena ir gandrīz astoņi miljoni ASV dolāru. Tajā gluži vienkārši nekā netrūkst. Te ir viss, sākot no vairākām guļamistabām, kas ir jau diezgan ierasts fakts slavenību mājokļos, gan arī liels baseins, plaša virtuve, vairākas ēdamistabas, plaša terase un liels dārzs ar perfekti nopļautu mauriņu.

Katra virtuves saimniece varētu vien laimē noelsties par tik plašu un aprīkojuma bagātīgu virtuvi, kāda ir šajā mājoklī. Nav grūti iedomāties situāciju, kā šeit īsteni spāniskā garā top paelja. Spāņu temperamenta cienīgi skati piestāvētu arī pie lielajiem galdiem, kur vienkopus var sasēsties vismaz desmit cilvēki.

Sajūsmas vērts šajā miteklī ir baseins, kas izceļas ar vairākiem slāņiem un izveidotu sauļošanās zonu, kur būti grūti atteikties no kāda kokteiļa baudīšanas vasaras tveicē. Patīkamu iespaidu par mājokli atstāj arī bagātīgi apzaļumotā apkārtne, pilnībā norobežojoties no tuvākajiem kaimiņiem un ziņkārīgiem skatieniem. Vērts izcelt arī interesantās arkas mājokļa iekšpusē, kas nedaudz atgādina grieķu stilu baltā krāsojuma dēļ, taču tas ļoti labi harmonē ar ieviestajām klasiskā stila iezīmēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!