Foto: Vida Press
Skandalozā popzvaigzne un kādreizējā Disneja kanāla zvaigzne Mailija Sairusa kopā ar savu tēvu Billiju Reju Sairusu un māti Trišu Sairusu šonedēļ pārdošanā izlikuši savu Kalifornijas māju Toluka Leikā. Tās cena – gandrīz seši miljoni dolāru, vēsta "All Over Press".

2007.gadā celtā būve ir ieturēta Toskānas stilā – uz to ved zaļš iebraucamais ceļš, kas veido aleju no palmām un dzīvžoga, bruģēts pagalms, kas papildināts ar glītu mauriņu un baseinu. Mājas kopējā platība ir aptuveni 808 kvadrātmetri, tai ir sešas guļamistabas, sešas vannasistabas, plaša ēdamistaba un dzīvojamā istaba, atsevišķa kinozāle un pat īpaša istaba, kur dziedātāji glabājuši savas daudzās ģitāras. No Sairusas bērnības gadiem pagalmā saglabājusies arī skeitborda rampa.

Māja ir viscaur ieturēta brūnos, pelēkos un gaišos toņos, kas iekļaujas Kalifornijas dzīvojamo rajonu vidē, kuru iecienījuši arī citi slaveni cilvēki. Tās dizainā ir tādas smalkas detaļas, kā vara lietus notekas, masīvas koka arkveida durvis, plaši logi, kas stiepjas no griestiem līdz pat grīdai un kaltas dzelzs kāpņu un balkona margas. 

Interjerā dominē koks – masīvkoka griestu balsti, koka grīdas. Par saulaino Itālijas provinci Toskānu atgādina detalizētie marmora kamīna malu ornamenti, kā arī izsmalcinātas apļveida kāpnes, kuru galā ir logs, pa kuru vērot debesis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!