Foto: Vida Press

Ekskluzīvie mitekļi var būt arī interjera ziņā pavisam vienkārši – to pierāda šis "nelielais" teju 190 kvadrātmetrus lielais īpašums Losandželosā. Teju pusotru miljonu dolāru vērtajā mājā ir trīs guļamistabas, divas vannasistabas, noslēgts baseins, kas nevēlamām acīm nav redzams, un pat privāts spa, vēsta Vida Press.

Skaistā māja ieturēta viscaur gaišos toņos. Uz balto sienu fona īpaši izceļas neitrālajos toņos izvēlētās mēbeles. Dzīvojamās istabas dīvāni ir bēšīgos toņos, bet virtuves mēbeles – pelēkas. Dzīvojamā platība katrā telpā ieturēta minimālistiskā stilā, vadoties pēc principa "jo mazāk, jo labāk". Bet guļamistabas ieturētas pēc vislabākajām "rustic" stila tendencēm, akcentam novietojot tajās sena izskata krēslus, vienkāršas koka rāmju gultas, kas izklātas ar mājai pieskaņotu toņu pārklājiem.

Mājā ir arī plaša virtuve, kurā ir ne tikai liels ledusskapis, bet arī plaša zona gatavošanai. Kad maltīte gatava, to var baudīt gaišā ēdamistabā ar plašu logu. Pie baseina izvietots gan klasisks zvilnis, kurā atlaisties un lasīt kādu žurnālu vai vienkārši ķert saules starus. Īpašniece māju pavisam nesen nopirkusi par 1,4 miljoniem ASV dolāru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!