Gaidot Rīgas starptautisko dizaina izstādi "Design Isle", kas jau šonedēļ notiks Ķīpsalā, aicinājām lasītājus palūkoties sev apkārt un izvērtēt, vai istabā nav pārāk tumšs nav pienācis laiks sagādāt jaunu lampu? Foto konkurss noslēdzies un nu zinām, kurš ir tas laimīgais, kas iegūst unikālo, Latvijā tapušo dizaina lampu "Uniqcube"!

Apsveicam Vinetu un Uģi! Ceram, ka jaunā lampa mazā Otto istabā izskatīsies īpaši jauki! Informācija par balvas - "Uniqcube" lampas saņemšanu, kā arī ielūgumi uz izstādi tiks nosūtīti uz Jūsu e-pasta adresi.

Tāpat vēlamies iepriecināt arī Anitu un Astrīdu, kas saņem "veicināšanas" balvas - ielūgumus uz izstādēm "Design Isle" un "Baltic Furniture 2014", kas no 2. līdz 5.oktobrim notiek starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā. Esam pārliecināti, ka jūs gūsiet milzumdaudz iedvesmas un ideju savu māju iekārtošanai!

Pateicamies visiem par atsaucību un tiekamies jaunā konkursā pavisam drīz!

Par balvu:

"Uniqcube" ir Latvijā tapusi dizaina lampa, kas ir unikāla ar to, ka tai ir iespējams izveidot personalizētu dizainu pēc katra individuālajām vēlmēm. Šādā veidā katrs savu mājokli var papildināt ar gaismas dizaina elementu, kas ir pieskaņots konrētajai vietai. "Uniqcube" ir arī lieliska dāvana draugiem un radiem: pievienojot neaizmirstamu mirkļu fotogrāfijas, pašizveidotus zīmējumus, dažādus rakstus vai jebkādus citus dizaina elementus. Lampas izmēri: 30 x 30 x 30 cm.

Stilīga vanna diviem, personalizētas dizaina lampas, oriģināli gultas galvgaļi, tamborēti sēžampufi, smalki dizaina trauki un aksesuāri – šie un vēl daudzi citi dizaina darbi būs īsts saldais ēdiens ikvienam modernā dizaina cienītājam, kas no 2. līdz 5. oktobrim apmeklēs Rīgas starptautisko dizaina izstādi "Design Isle" Ķīpsalā. "Design Isle" vienkopus pulcēs dizaina profesionāļus, uzņēmējus, pasūtītājus un ikvienu interesentu, lai radošā un aktīvā vidē prezentētu un meklētu "dizaina pērles", savstarpēji dalītos ar idejām, veidotu jaunus kopprojektus un kopīgi veicinātu dizaina nozares attīstību. Izstādes ekspozīcijas tematika ir ne tikai dzīvojamo, sabiedrisko, ražošanas u.c. ēku interjeri, mēbeles, unikāla dizaina objekti, bet arī dažādi reklāmas elementi, grafiskais un iepakojuma dizains, virtuālā grafika, mājaslapu dizains, modes un tekstila dizains, fotodizains u.t.t.

Pieteikumi konkursam:

Linda iesūtījusi savas istabas fotogrāfijas, kur, viņasprāt, būtu vispiemērotākā vieta "Uniqcube" lampai.  Viesistabā ar nolūku izveidots stūrītis lasīšanai - ērts krēsls, grāmatu plaukts rokas stiepiena attālumā. Vienīgais, kas trūkst - interesanta dizaina un funkcionāla lampa, kas ienestu gaismu tumšajos rudens vakaros!

Igora Komarova pieteikums:
Manis paša gatavotais žurnālgaldiņš, kuram trūkst kāds stilīgs gaismas objekts. Kādēļ tieši šī ir īstā vieta? Tādēļ, ka tas galdiņš ir tikpat savāds un interesants dzīvokļa interjera dizaina priekšmets!

Foto: Privātais arhīvs

Astrīdas Čukures pieteikums:

Gribu skaistu lampu! Mans žurnālgaldiņš ir tik pliks un neapdzīvots, ka esmu spiesta to slēpt zem svīrainas sedziņas - tā mazāk krīt acīs "plikums". Un tajā vietā, kur vajadzētu dižoties skaistai lampai, pagaidām atrodas tikai globuss un mūsu sunīša Džigismunda portrets. Diemžēl viņš nesen pārcēlās uz "Citiem medību laukiem", palikusi tikai fotogrāfija. Virs galdiņa savukārt karājas manas tantes Hennijas portrets. Viņa tur redzama jaunībā kaut kur Zviedrijas plašumos. Manuprāt, skaista lampa jauki apgaismotu abus šos manus mīļos.

Sandija pieteikums:

"Uniqcube" ir kaut kas īpašs, radošs un netradicionāls - tieši tas, kas mūsu mājīgajā dzīvoklītī vajadzīgs. Lampai vieta jau ir iesildīta - par to parūpējies mincis. Tā kā šī ir čilošanas vietiņa - bilžu skatīšanai, grāmatu lasīšanai, lieliski iederētos lampa, kura sniegtu ne tikai gaismu, bet arī siltumu un mājīgumu. Šis konkurss mani uzrunāja arī tādēļ, ka manai draudzenei tieši izlozes dienā būs vārda diena un viņa noteikti priecātos par šādu pārsteigumu.

Foto: Privātais arhīvs

Baibas Stepanovas pieteikums:

Man ļoti patīk dažādas gaismas rotaļas. It īpaši tumšajos rudens un ziemas vakaros. Diemžēl man nac skaistu, krāsainu lampu, kas būdiņu spētu pārvērst par pili. Tāpēc es iededzu sveci, ieslēdzu Leonarda Koena mūziku vai kaut ko tikpat romantisku, un vakars var sākties... Kas zina, varbūt drīz man sveces vietā pasauli darīs skaistāku Uniqcube dizaina lampa?

Alises pieteikums:

Ļoti, ļoti vēlos iekļaut savā interjerā latviešu dizaina lampu! Butu jauki šajā rudenīgajā laikā novietot šo lampu vietā, kur bildē redzamas gladiolas. Domāju, ka tās gaisma iepriecinātu un sasildītu mūsu ģimeni.

Foto: Privātais arhīvs

Dārtas pieteikums:

Nesen esmu tikusi pie maza, omulīga mājokļa Viļņā. Taču vēlētos, lai ar mani šeit vienmēr būtu daļiņa Latvijas. Manuprāt, Uniqcube nudien lieliski tiktu galā ar šo uzdevumu, lepni sēžot uz lielās, platās palodzes.

Otto, Vinetas un Uģa pieteikums

Mūsuprāt Uniqcube lampa šajā mājas stūrī iederētos vislabāk, jo tā nestu gaismu trīsgadīgajam latviešu puisēnam, kam vēl daudz kas šajā dzīvē jāpamana.

Agneses pieteikums:

Pēdējā brīdī pamanījām šo konkursu un acis iemirdzējās. Esam pāris un pēc gadu ilgiem meklējumiem beidzot esam tikuši pie sava dzīvoklīša, bet pilnai laimei ir vēl ilgs ceļš ejams, lai to padarītu par savu sapņu mitekli. Esam studenti un ar līdzekļiem ir, kā ir. Katrai lietai, kas mums ir, ir savs stāsts. Simtgadīgais skapis ir mūsu lielākais lepnums, tomēr dzīvoklītim ir tikai viens logs, tam pietrūkst savas gaišās odziņas... Interesantais gaismas ķermenis tiešām izgaismotu mūsu ikdienu!

Katrīnas pieteikums:

Nesen esmu pārvākusies uz jaunu dzīvokli. Pavadu šeit romantiskus, jaukus vakarus. Diemžēl tumsā. Manuprāt ikviena vieta šajā stūrī būtu atbilstoša vieta perfektajai lampai (ar pieskaņotu dizainu). Neesmu spožas gaismas piekritēja, tomēr arī bez gaismas nevar.. Lieliska iespēja būtu tieši "Uniqcube" lampa..

Foto: Privātais arhīvs

Anitas pieteikums:

Lai bailēm nav lielas acis...

Foto: Privātais arhīvs

Kristīnes Cimermanes pieteikums:

Šādi šobrīd izskatās mana viesistaba, bet jau pēc 2 mēnešiem tā būs burvīga, jauna un svaiga telpa. Tajā tiks realizēts vīra sapnis par viesistabu melnos un sarkanos toņos. Uniqcube lampa ir kā radīta mūsu izlolotajam interjeram un būs neapšaubāma aizstājēja pašreizējam stūra iemītniekam. Lampa stāvēs uz zema, bet ļoti gara TV plaukta, tai fonā, visticamāk būs sarkana siena, bet pretējā stūrī kādreiz tiks ierīkots kamīns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!