Foto: Shutterstock
Pat visvienkāršākajā dārza stūrītī vari ienest mājīgumu un gaismu, izmantojot dārza lampiņas. Tavā ziņā, vai darināsi tās pats, vai iegādāsies veikalā. Pieskaņo lampiņu krāsu un lielumu vēlamajai noskaņai un vari būt pārliecināts, ka tavs pagalms iegūs otru elpu un, iestājoties krēslai, pavērsies romantisks un neparasts skats. Kar lampiņas koku zaros, liec uz lielākiem akmeņiem vai terases stūros - vienvārdsakot, visur, kur vēlies piešķirt mazliet krāsainības.

Krāsainu stikla burciņu 'lustra'

Šī trīskrāsu stikla burciņu lustra piestāvēs gan dārza mājiņai, gan vasarnīcai. Ziemas laikā varēsi to izmantot virs virtuves letes, lai piešķirtu tai unikālu raksturu. Pagatavo burciņu lustru pati vai iegādājies jau gatavu, kas darināta ar rokām Mičiganā, ASV. Atrasts: Etsy, cena 375 ASV dolāri.

Burciņas lampiņām un ziediem

Skaistās un romantiskās stikla burciņas iederēsies dārza svētkus un pat dzīves nozīmīgajā notikumā - kāzās. Vari ar tām dekorēt gan svinību vietu, gan tuvāko apkārtni. Burciņās var likt tējas svecītes, svaigus ziedus vai iestādīt tajā kādu dekoratīvo augu. Metāla "rokturītis" ļauj burciņu pakārt sev vēlamajā augstumā un vietā. Atrasts: Etsy, cena 250 ASV dolāri, iepakojumā 50 burciņas.

Lampiņas ar raupjajām auklām

Vasarnīcā vai senā lauku mājā ļoti piemēroti izskatīsies stikla lampiņas, kuras notītas ar rupju auklu - tā labi kontrastēs ar romantisko gaismu un radīs īpašu noskaņu katrā vasaras vakarā. Lampiņu veidotājiem šķiet, ka tās nedaudz atgādina bišu stropus. Atrasts: Etsy, cena 130 ASV dolāri par komplektu, kurā ietilpst 3 lampiņas.

Oriģināla lampa eksotiskas pludmales krāsā

Ja vēlies savu terasi vai balkonu padarīt daudz krāsaināku ar vienas rokas mājienu, tev varētu palīdzēt šīs solārās pudeles dzīvespriecīgā krāsā. Atrasts: Jysk, cena 2.99 eiro.

Aizceļo uz Japānas ķiršu dārziem

Ja esi austrumzemju skaistuma cienītājs, tad šī lampa tev ļoti patiks - tā uzlādējas no saules enerģijas un, iestājoties tumsai, mazie ziediņi iemirdzas skaisto ķiršu veidolā. Lampas augstums: 150 cm. Atrasts: Jysk, cena 24.99 eiro.

Magoņu lauks tavā pagalmā

Iedomājies - iestājas krēsla, pagalmā saklāts viesību galds dārza ballītei un apkārt tam lēnām sāk spīdīt šīs spilgtās un oriģinālās dārza lampiņas, atgādinot par magoņu laukiem un priecējot ar savu krāsainību. Lampiņas vari iespraust zemē, izvēloties piemērotāko attālumu no galda, puķu dobēm un citiem priekšmetiem. Atrasts: Cenu klubs, cena 5.99 eiro.

Lampiņu virtene putnu mīļotājiem

Laikā, kad iedegas dārza lampiņas, mazie čivinātāji jau devušies pie miera, bet tas netraucē mums dārzu un apkārtni izrotāt ar krāsainām lampiņu virtenēm, kas izskatās pēc koku zaros sasēdušiem putniem. Atrasts: Ikea, cena 22.45 eiro.

Krāsainās bumbas minimālisma piekritējiem

Skandināviski vienkāršo formu cienītāji novērtēs šīs krāsainās askētiskas formas dārza lampiņas, kas darbojas ar dienas laikā uzkrāto saules enerģiju, vienas lampiņas diametrs: 50 cm. Atrasts: Ikea, cena 15 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!