Visiem esošajiem un topošajiem māju īpašniekiem Intergaz sāk piedāvāt pilnīgi jaunu, izdevīgu risinājumu, kas ir pieejams jebkurā Latvijas vietā: apkures sistēma, kurā izmantota sašķidrinātā gāze, tikai par 55 eiro mēnesī.

Kas ir mājas apkure, kurā izmantota sašķidrinātā gāze? Tā ir jūsu neatkarība! Uzņēmums Intergaz jūsu gruntsgabalā uzstāda cisternu ar sašķidrināto gāzi, pateicoties tai, jūs varēsiet aizmirst visas rūpes par mājas apkuri.

Izmantojot sašķidrināto gāzi, māja būs silta, krānā būs karstais ūdens un gāzes plīts vienmēr būs gatava lietošanai.

Brīdī, kad kurināmais tvertnē izsīks, ar jums sazināsies Intergaz darbinieks, jums ērtā laikā ieradīsies gāzes vedējs un papildinās gāzes krājumus.

Autonomas gāzes apgādes sistēmas uzstādīšana ļaus aizmirst par diskomfortu gada aukstajos mēnešos.

Aizmirstiet par to, ka regulāri nākas papildināt kurināmā krājumus, kopt katlu un uzturēt mājās nepieciešamo temperatūru. Šādi jūs ietaupīsiet vairāk nekā 100 stundas gadā, kuras varēsiet veltīt savai ģimenei, nevis apkures uzraudzīšanai!

Kas ietverts abonentmaksā - 55 eiro mēnesī? Noslēdzot līgumu par sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas uzstādīšanu, jūs saņemsiet:

  • Autonomu gāzes apgādes sistēmu;
  • Diennakts tehnisko atbalstu;
  • Telemetrijas sistēmu, kas ļauj uzņēmumam Intergaz sekot gāzes līmenim tvertnē un sazināties ar jums brīdī, kad kurināmais ir jāpapildina. Jums tas nebūs jādara pašam;
  • Tehnisko apkopi katru gadu;
  • Stabilas gāzes cenas garantiju;
  • Ērtas patērētās gāzes apmaksas iespējas.

Kādas ir sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas priekšrocības?

Šis kurināmā veids ļauj uzstādīt pilnībā automātisku katlu, pateicoties tam jūs varēsiet aizmirst par regulāru kurināmā papildināšanu, katla tīrīšanu un komfortablas temperatūras uzturēšanu jūsu mājā. Vienkārši iestatiet temperatūras režīmu atbilstoši jūsu dienas režīmam, gada laikam un nedēļas dienai. Visu pārējo automātika paveiks jūsu vietā.

Sašķidrinātā gāze - tas ir solis pretī zaļākai videi. Kurinot ar sašķidrināto gāzi, neveidojas kaitīgi, kodīgi dūmi. Tādēļ jūsu ģimenes locekļu veselība ir drošībā, bet apkārtējā vide kļūst tīrāka.

Apkures sistēmai ir maksimāls drošības līmenis. Tūkstošiem ģimeņu visā Eiropā var apstiprināt, ka šis apkures veids ir drošs. Vissvarīgākais, apkures sistēma ir pilnībā autonoma un to var uzstādīt pat visgrūtāk sasniedzamajā Latvijas vietā.

Turklāt sistēma ir universāla!

Ko tas nozīmē? Gadījumā, ja jūsu mājai tiks pieslēgta dabas gāze, apkurei varēsiet sākt lietot dabas gāzi bez jebkādiem papildu ieguldījumiem.

Apkures sistēma ar sašķidrināto gāzi atbrīvos jūs no liekām rūpēm. 55 eiro mēnesī - tā ir cena jūsu ģimenes komfortam. Tas ir pieejams kopā ar Intergaz.

Uzņēmums Intergaz darbojas tirgū vairāk nekā 15 gadus un ir uzstādījis vairāk nekā 800 apkures sistēmas, kurās izmanto sašķidrināto gāzi. Lielā darbinieku pieredze un precīzs sašķidrinātās gāzes apkures sistēmas uzstādīšanas process garantē kvalitatīvu un drošu tās ierīkošanu.

Pieteikties bezmaksas konsultācijai jūs varat, uzklikšķinot uz šīs hipersaites.            

Patīkams jaunums! Piesakoties līdz 2014. gada 31. decembrim, jūs saņemsiet projekta izstrādi bez maksas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!