Foto: Publicitātes foto

Gada siltākā sezona jau teju klauvē pie durvīm un pavisam drīz siltos vakarus pavadīsim laukā, svaigā gaisā, un arī vakariņas ar lielāko prieku baudīsim tieši dārzā, tāpēc neiztikt bez dārza vai balkona mēbelēm, ko plašā klāstā atradīsi JYSK jaunajā piedāvājumā.

Dārza mēbeles kā telpās


Ja iekštelpās pievēršam lielu uzmanību dīvāna ērtībai un citu mēbeļu praktiskumam un estētiskumam, tādu pašu vērību pelnījis arī dārzs, jo galu galā – sezona, kad var baudīt maltītes un atpūtu ārā, dārzā vai pagalmā, paiet ļoti strauji, tāpēc laiks jāizmanto pilnvērtīgi un ar baudu. JYSK piedāvā elegantus, ļoti gaumīgus un mūsdienīgus atpūtas mēbeļu komplektus. Ne viens vien, iepazīstoties ar jauno preču piedāvājumu, nodomās, ka dārza mēbeles izskatās gluži kā iekštelpu interjeram paredzētas, bet kāpēc gan dārzā nevarētu baudīt ērtības ar glanci? Pīti dārza dīvāni un krēsli, lielāki un mazāki galdiņi, un pat stūra dīvāni, kas lieliski iederēsies uz terases. Izvēlies piemērotāko un sagaidi silto sezonu godam!

Ērtības uz balkona


Nav jābēdā tiem, kam nav plašu dārzu, kur izpausties ar dārza mēbeļu izkārtošanu. JYSK vasaras sezonas preču piedāvājumā iekļāvis gana daudz balkona mēbeļu komplektu, kas paredzēti šaurām vietām, bet tanī pat laikā ļauj izbaudīt ērtu atpūtu svaigā gaisā. Pat uz šaurākā balkona atradīsies vieta kādam no gaumīgajiem mēbeļu komplektiem, kur laiski baudīt kādu dzērienu vai lasīt grāmatu.

Maltītes baudīšana svaigā gaisā

Ja siltā sezona tavās mājās nav iedomājama bez maltītes baudīšanas ārā, tad pusdienu mēbeļu komplekti no jaunās kolekcijas ir kā radīti tev! Apaļi vai kantaini, lielāki vai mazāki, ar pieskaņotiem krēsliem un pat saulessargiem – ērtības katrai gaumei. Turklāt bagātīgajā preču klāstā atradīsi arī piemērotus aksesuārus, piemēram, puķu podus, dekoratīvos spilvenus, mīkstus krēslu paliktņus, un citus ne mazāk svarīgus atribūtus.

Sabiedrotie atpūtai pie dabas krūts


Neiztrūkstoša dārza sastāvdaļa ir augi, un, ja par dobju ierīkošanu viss ir zināms, tad palodžu un balkonu apzaļumošanai noderēs speciālie puķu podi. Bet, lai vakarus padarītu gaišākus un mājas apkārtne izskatītos omulīgāka, izvēlies speciālās lampas ar saules baterijām, kas uzlādēsies pašas. Ja ieplānots pārgājiens vai atpūta brīvā dabā, neiztikt bez telts, silta guļammaisa, piknika groza un aukstumsomas, bet vasarīgai veldzei turpat pie mājas izvēlies kādu no daudzajiem piepūšamajiem peldbaseiniem. Sportisku aktivitāšu cienītājiem noteikti neliks vilties batuti, taču svētku reizēm, piemēram, gaidāmajiem Līgo, noteikti noderēs dārza paviljoni, kur patverties no vēja, lietus un knišļiem.

Pieci atradumi no jaunā preču piedāvājuma

Kas gan var būt jaukāks par laisku atpūtu šūpuļtīklā? Dzīvespriecīgo krāsu tīklu var iekārt kādā koka zarā, to vienmēr varēs ērti noņemt, ja nu gadījumā uznācis negaiss, turklāt tas ļaus patverties no tveicīgās saules. Šādu iespēju novērtēs katrs, kam dārzā būs šāds omulīgs laiskošanās stūrītis.

Ja arī tev nav svešas tās reizes, kad spilgtā saule vai smidzināšana traucē baudīt maltīti vai tērzēšanu ar viesiem, vērtīgs atradums dārza mēbelēm ir lielais saulessargs, kas reizē kalpos arī kā patvērums no viegla vasaras lietus.

Katram ir kāds krēsls, sols vai pat koka mēbeļu komplekts, uz kura sēdēt nav ērti, jo tas ir ciets. Šim nolūkam noderēs košās krāsās pieejamie mīkstie krēslu paliktņi, ko varēs paņemt līdzi uz pikniku, brīvdabas koncertu vai pludmali. Atliek vien izvēlēties, kuru no košajiem dizainiem vēlies!

Pat tad, ja dārzs skaisti zied un zaļo, kādam puķu podam uz galda, balkona vai terases vienmēr atradīsies vieta. Jaunajā kolekcijā atradīsi dažāda stila un materiāla dekoratīvos puķu podus, kas izdaiļos teritoriju.

Pretodu tīkls, ko mēdz dēvēt arī par baldahīnu, noderēs katrā mājā - to var izkārt virs gultas, lai vasaras naktīs logus var droši turēt vaļā un izvairīties no nevēlamajiem odiem. Tas noderēs arī izkāršanai ārā, piemēram, zem ābeles, lai lasītu grāmatu vai vienkārši zvilnētu, kukaiņu netraucēts. Tīkls noderēs arī tad, ja ēnainā vietā ratiņos mazulis guļ diendusu - tas pasargās no knišļiem. Bez tā visa tīkls lieliski kalpos arī dekoratīviem nolūkiem, piemēram, guļamistabā virs gultas vai vienkārši izkārts vasarā ābeļu zaros, radot romantisku noskaņu. JYSK sortimentā ir arī speciāli durvīm paredzēti pretodu tīkli, lai tās varētu vasaras svelmē turēt atvērtas, neielaižot odus istabā.

Plašāku sortimentu ar vasaras preču piedāvājumu skaties ŠEIT.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!