Laba koka dēļu terase lieliski papildina katras privātmājas pagalmu, taču, lai tā ilgi kalpotu, tā ir regulāri kopjama – jāimpregnē, ik pāris gadus jāpārkrāso un regulāri jāattīra no sūnām. Tas ir darbietilpīgs un padārgs process, it īpaši, ja neesi gatavs to darīt pats un jāaicina meistari. Tāpēc praktisku un ekonomisku apsvērumu dēļ aizvien populārāki kļūst ilgmūžīgie āra terases dēļi, kuri ir darināti no koka un polimēru kompozītmateriāla (Wood Plastic Composites). Tos plaši izmanto gan āra kafejnīcu vajadzībām, gan piemājas dārza terašu, balkonu vai baseinu grīdas segumiem un laivu piestātnēm.

Ražots Latvijā ar pietāti pret dabu

"WPC GreenDECK" SIA ir uzņēmums, kurš, smeļoties zināšanas un pieredzi no ārvalstīm, ražo augstas kvalitātes terases dēļus ar nu jau atpazīstamu zīmolu "GreenDECK" tepat Latvijā, Aizkrauklē. Uzņēmums gadu gaitā ir izstrādājis optimālu pieeju terases dēļu ražošanā, kas jo īpaši pielāgoti mūsu zemes mainīgajam klimatam. GreenDECK terases dēļu sastāvā ietilpst vietējā - Baltijas skujkoku koksne, kas ir īpaši izturīga, pateicoties straujajām klimata maiņām - garajām ziemām un īsajām vasarām. Savukārt, dēļu sastāvā ietilpstošais polimērs ir augstas kvalitātes, neapstrādāts un piemaisījumus nesaturošs polietilēns. Jāuzsver, ka GreenDECK terases dēļu ražošanā netiek nocirsts neviens koks, visi izejmateriāli ir kokapstrādes rezultātā radušās kokskaidas, kuras tiek rūpīgi savāktas un pārstrādātas.

Aizmirsti par krāsošanu un impregnēšanu

Ražošanas procesā, izmantojot ekstrūzijas tehnoloģiju, augstas temperatūras un liela spiediena iedarbībā tiek iegūti terases dēļi, kuri sastāv no 60% dabīgas koksnes šķiedras un 40% dabai draudzīga polimēra. Koka šķiedras GreenDECK terases dēļiem piešķir dabīgu koka faktūru, bet polimērs piešķir ilgmūžību un papildus izturību, kā arī padara materiālu viegli kopjamu. Atšķirībā no koka dēļiem, tos nav nepieciešams impregnēt, regulāri krāsot vai eļļot. Pietiks, ja ik pa laikam dēļus notīrīsiet, piemēram, ar ūdens strūklu. GreenDECK terases dēļi ir izturīgi pret mitrumu un saules ultravioletajiem stariem. Tie nepelē un ir noturīgi pret sēnīšu un kukaiņu iedarbību. Kopumā tiem ir vairāk kā desmit gadu uzticamas kalpošanas garantija, neveicot pilnīgi nekādus papildu aizsardzības darbus!

Kad garumam ir liela nozīme

GreenDECK piedāvā terases dēļus, kuri ir 135 mm plati un līdz pat 9000 mm (9 metrus) gari! Uzņēmums ieguldījis lielu darbu un līdzekļus ražotnes attīstībā, lai tagad, pateicoties modernām ražošanas iekārtām un darbinieku kompetencei, spētu piedāvāt elastīgus un individuāli pielāgotus ražošanas apjomus jebkuram gribētājam - sākot no neliela pasūtījuma izgatavošanas, beidzot ar lielām produkcijas partijām. Tas ļauj klientiem iegūt ekskluzīvu terasi tieši sev vēlamajos izmēros, bez liekiem atgriezumiem un iespējami maz salaiduma vietām.

Dabas pieskāriens plašā krāsu gammā

Terases dēļi ir pieejami 6 dažādās krāsās - vairākos brūnos toņos, zaļi, sarkani un melni. Tos visus vieno dabīgā koka sajūta. Pateicoties lielajam koksnes daudzumam, terases dēļi ir patīkami arī staigājot basām kājām. Dēļi no abām pusēm ir rievoti - vienā pusē tos klāj smalkāks, bet otrā - rupjāks rievojums. Papildus ir pieejamas krāsu ziņā pieskaņotas nosedzošās līstes, kas lieliski ļauj nobeigt terases apdari. Arī līstes ir ar abpusēju rievojumu.

Vēl vari pagūt

Priekšā atvasara un pikniku sezona ilgs vismaz līdz oktobra beigām. Tāpēc vēl ir laiks tikt pie savas jaunās ilgmūžīgās terases. Pasūtījuma izpilde un piegāde GreenDECK nodrošina vienas nedēļas laikā. Ja nepieciešams, uzņēmums piedāvā instalācijas konsultācijas un terases dēļu montāžu. Piezvaini mums un uzzini vairāk!

WPC GreenDECK SIA

tālrunis +371 26008800

info@greendeck.eu

www.greendeck.eu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!