Neliela daļa Latvijas iedzīvotāju atkal sākuši interesēties par mājokļa iegādi ārvalstīs. Lielākā daļa šo cilvēku interesējas par mājokļiem “siltajās” zemēs, kuru cena ir no 15 līdz 30 tūkstošiem eiro, novērojuši nekustamo īpašumu kompānijas "Euroland" speciālisti. Uzņēmuma vadītājs Māris Bandenieks uzskata, ka šādu interesentu loks arvien paplašināsies.

Mūsu sabiedrībā valda maldīgs uzskats, ka, lai iegādātos nekustamo īpašumu siltajās zemēs, jāšķiras no milzīgas naudas summas. "Euroland" vadītājs Māris Bandenieks norāda, ka patiesībā šīs izmaksas ir niecīgas - sākot  no 14 000 eiro. Turklāt šie īpašumi atrodas pludmales tuvumā. Lielākoties Latvijas klienti, izsakot savas vēlmes, runā par to, cik viņi var atļauties, un nevis par to, ko viņi gribētu iegādāties. Latvijas iedzīvotāju vidū pieprasītākā vieta no siltajām zemēm ir Bulgārija, kuru "Euroland" konsultanti iesaka saviem klientiem arī kā izdevīgu darījumu no ekonomiskā viedokļa. Otra "Euroland" ieteiktā valsts nekustamā īpašuma iegādei ir Turcija. Šeit studio tipa dzīvokli netālu no pludmales var iegādāties tikai par 14 000 eiro, savukārt vidējās klases kompleksā mēbelēts divistabu dzīvoklis ar skatu uz pludmali maksā 25 000 eiro. Vidējās klases dzīvokļa cenas svārstās no 500 līdz 800 eiro par kvadrātmetru. Maksātspējīgāki klienti izvēlas Spānijas salas - Tenerifi un Maljorku, tur šādu klases dzīvokļu cena ir no 700 līdz 1000 eiro par kvadrātmetru. Protams, šīs ir minimālās cenas, jo "Euroland" saviem klientiem, kuri vēlas iegādāties investīciju īpašumus, piedāvā bankas atsavinātos nekustamos īpašumus, kuru cena ir krietni zem vidējās tirgus cenas. Uzņēmējiem, kuri vēlas uzsākt vai paplašināt savu komercdarbību kādā no piekrastes pilsētām kompānija piedāvā bāru un veikalu komerctelpas.

Nekustamo īpašuma kompānija "Euroland" palīdzēs izvēlēties labāko, izdevīgāko nekustamo īpašumu siltajās zemēs -  Spānijā, Turcijā, Ēģiptē, Bulgārijā, Maljorkā, Tenerifē, Grieķijā, Portugālē un citās valstīs, tostarp ASV, Maiami. Ja klientu interesēs Francija un Itālija, varēsim piedāvāt nekustamos īpašumus arī tajās valstīs. Un ne tikai tajās!

"Euroland", kas labi pārzina attiecīgās valsts tirgu, kurā potenciālajam pircējam ir iepaticies nekustamais īpašums, galvojot, ka pircējam nemēģinās par 50 000 eiro piedāvāt to, kas tirgū patiesībā maksā ne vairāk par 30 000 eiro. "Euroland" ir labi kontakti un dokumentāli apstiprinātas attiecības ar lielajām apbūvētāju un banku struktūrām, tādēļ uzņēmums garantē pilnīgi drošu darījumu, pārbaudot visus līgumus un dokumentāciju. 

"Lai darījums būtu drošs, pērciet apdomīgi un sadarbojieties ar Jums uzticamu kompāniju," uzsver "Euroland" vadītājs Māris Bandenieks.

"Euroland" - nekustamie īpašumi labākai nākotnei!

Plašāka informācija un nekustamo īpašumu piedāvājumi: www.euroland.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!