Foto: Kadrs no video
Pēdējo četru gadu laikā 20 gadus veco amerikāni Dilanu Makviliamsu sakodusi haizivs, klaburčūska un vīrietim uzbrucis lācis, vēsta "Sky News".

Ceturtdien, peldoties okeānā pie Kauai salas, vīrietim uzbrukusi aptuveni 1,8 – divu metru gara haizivs, viņš atklāj medijiem. Haizivs sakodusi vīrieša kāju, taču viņam veiksmīgi izdevies no tās izglābties. Makviliamss, kurš piekrastē strādāja kā glābšanas instruktors, nekavējoties peldēja uz aptuveni 30 metrus tālāk esošo krastu, lai saņemtu medicīnisko palīdzību.

"Es nesapratu, vai esmu zaudējis pusi kājas vai ko citu," viņš atklāja. Slimnīcā jaunietim tika uzliktas septiņas šuves.

Pērn Makviliamsam Kolorado vasaras nometnē uzbrucis melnais lācis, medijs atklāj. Vīrietis nakšņojis ārā, kad pēkšņi lācis sācis kost viņam pakausī. Vīrietis aizstāvējies, bakstot lācim acī, līdz tas zaudējis tvērienu. "Šķiet, ka biju neīstajā vietā un neīstajā laikā," cietušais atzina.

Savukārt pirms pāris gadiem pārgājienā Jūtas štatā puisim iekodusi klaburčūska. Viņš gan atzina, ka iegūtais ievainojums nav bijis smags un jau pēc pāris dienām viņš esot juties daudz labāk. Makviliamss un viņa vecāki ir ļoti pateicīgi augstākiem spēkiem par to, ka viņš vēl aizvien ir dzīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!