Foto: Shutterstock

Spānijas likumsargi aizdomās par saistību ar grupējumu, kas vairākos restorānos Spānijā notiesājis tūkstošiem eiro vērtas maltītes un aizlaidies nesamaksājot, aizturējusi kādu vīrieti no Rumānijas, atsaucoties uz amatpersonu pausto, vēsta portāls "The Guardian".

Saskaņā ar likumsargu pausto vīrieša identitāte atbilst tam, kurš veicis rezervācijas abās apkrāptajās ēstuvēs.

Tiek ziņots, ka vēl viens aizdomās turamais bēguļo un, iespējams, jau ir izbraucis no Spānijas. Identificēti vēl vairāki aizdomās turamie, taču nekāda sīkāka par viņiem netiek sniegta.

Jau ziņots, ka februārī kāda vairāk nekā 100 ļaužu liela grupa restorānā Spānijā mielojusies ar tūkstošiem eiro vērtām veltēm un, nesamaksājot aizlaidusies no notikuma vietas. Līdzīgs incidents iepriekš noticis vēl kādā restorāna vien 10 kilometru attālumā.

Pirmajā gadījumā grupa, kas izlikusies, ka svin kristības, priekšapmaksā restorānam "El Carmen" iemaksājusi 900 eiro. Savukārt restorāna "El Rincon de Pepin" īpašniekiem grupa, teikusi, ka svin kāzas un iemaksājusi 1000 eiro. Viltus kāzinieki pirms aizlaišanās paspējuši apēst aptuveni 10 tūkstošus eiro vērtu maltīti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!