Kāda sieviete ASV Vašingtonas štatā, kura pirmo reizi iegādājusies loterijas biļeti, ceturtdien laimējusi 90 miljonus ASV dolāru (73 miljoni eiro), vēsta aģentūra "Reuters".

Lisai Kvamai, kura loterijas biļeti kopā ar vīru iegādājusies pārtikas preču veikalā Auburnā, izdevies pareizi prognozēt sešus izlozētos ciparus. Sieviete jau paziņojusi, ka pametīs darbu lidmašīnu ražošanas kompānijā "Boeing" un nopirks jaunu "Subaru" automašīnu.

"Šorīt nosūtīju e-pastu saviem kolēģiem un draugiem darbavietā un pateicu, kāds prieks bija ar viņiem strādāt un lai lasa šodien ziņas, tad taps skaidrs, kāpēc es rakstu šo vēstuli," Kvama paziņoja preses konferencē Olimpijas pilsētā.

Kvama vēl nav izlēmusi, vai saņemt visu summu uzreiz, kas nozīmē, ka viņai izmaksātu aptuveni 57 miljonus dolāru (46 miljoni eiro), vai pa daļām 30 maksājumos.

Uz jautājumu par to, kā plāno tērēt naudu, laimesta ieguvēja norāda, ka ģimenei ir jāatdod studiju kredīti, jāremontē māja. "Varbūt mēs nopirksim māju vienam no bērniem," viņa papildina.

Sieviete pastāstīja, ka tagad plāno vairāk ceļot un jau ir izdomājusi, kāds būs viņas jaunais auto - "Subaru Forester". 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!