Norfolkas (Anglija) grāfistes vietējā policija izsūtījusi Ziemassvētku apsveikumus pilsētas vispārzināmajiem recidīvistiem, kuros brīdina, ka svētku laikā potenciālie likumpārkāpēji tiks pastiprināti novēroti.
Vairāk nekā 70 personām nosūtītās kartiņas satur sekojošu apsveikumu: "Novēlam priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu, kā arī darām zināmu, ka Norvičas pilsētas vietējā policija šajos Ziemassvētkos īpaši novēros tai zināmos kramplaužus un automašīnu zagļus. Mēs domājam par Jums vienmēr."

Tālākajā tekstā tiek uzsvērts, ka Ziemassvētki jāsagaida ar tīru sirdsapziņu, bet kartiņas otrā pusē iespiestais teksts atgādina, ka par policijai noderīgu informāciju vienmēr ir iespējams saņemt atalgojumu.

"Parunāt vienmēr ir vērts. Pagājušajā gadā mēs izmaksājām atlīdzībās 60 000 mārciņu. Norvičas policijas telefona numurs ir...," vēsta apsveikums.

Kā norādīja vietējās policijas superintendants Less Parets, Ziemassvētkos noziegumu skaita palielināšanās ir tradicionāla, un īpaši aktīvi uzdarbojas dzīvokļu zagļi un svešu auto kārotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!