Krievijas popzvaigzne Marina Hļebņikova ir apdrošinājusies pret kontaktiem ar citplanētiešiem par vienu miljonu ASV dolāru (600 000 latu), informē Krievijas avīze.
Piektdien avīze "Kommersant" ziņo, ka pati dziedātāja stāstījusi - "ja citplanētiešiem ir mazliet saprāta, tad tie pirmajam kontaktam, protams, izvēlēsies pašu skaistāko sievieti pasaulē". Hļebņikova nemaz nešaubās, ka tā varētu būt viņa.

Sarunā ar avīzi dziedātāja atzinās, ka pēdējā laikā viņas domas bija saistītas ar "uzvedības stratēģiju gadījumā, ja citplanētieši centīsies rast kontaktu ar viņu".

"Es izlēmu, ka vajag kaut ko darīt, citādi es vienkārši sajukšu prātā," izteicās Hļebņikova. Viņa satikās ar savu skolas draudzeni, kura strādā kādā apdrošināšanas kompānijā un apsprieda apdrošināšanās iespēju.

Draudzene izvērtēja tādu iespējamību, ka citplanētieši atlidos tuvākajos divdesmit gados un izvēlēsies rast kontaktu tieši ar Marinu Hļebņikovu.

Aprēķinos tika ņemtas vērā apkārtnes, kur dzīvo Marina, reljefa īpatnības, attālums no citām planētām, kuras ir piemērotas dzīvības formām.

Pēc tā visa iespējamība šķita "minimāla" un dziedātāja tika apdrošināta par miljonu ASV dolāru.

Apdrošināšanas polise ir noformēta uz divdesmit gadiem. Apdrošināšanas nauda tiks izmaksāta gadījumā, "ja kontakts ar citplanētiešiem būs par iemeslu darbspējas zaudēšanai vai nāvei".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!