Foto: AP/Scanpix

Policija nogalinājusi bruņotu uzbrucēju, kurš kādā bankā Luiziānas lauku pilsētiņā sagrāba par ķīlniekiem un draudēja nogalināt trīs cilvēkus, trešdien vēsta raidsabiedrība CNN. Divi ķīlnieki smagā stāvoklī nogādāti slimnīcā.

Ar pistoli bruņojies 20 gadu vecais Fueda Abdo Ahmeds Džozefas pilsētiņā esošajā bankas "Tebsas State Bank" filiālē ienācis otrdien un par ķīlniekiem sagrābis trīs bankas darbiniekus.

Policija klusajā lauku pilsētiņā ieradusies tiklīdz saņēmusi informāciju par incidentu. Drošībnieki iesaistījās sarunās ar vīrieti, tāpat viņiem tika dota iespēja sazināties ar ķīlniekiem, ziņo CNN.

Ahmeds, kurš policijai jau bijis zināms un ciešot no paranoiskas šizofrēnijas, pieprasījis, lai no viņa galvas tiek izņemta kāda ierīce un, ka viņš dzirdot balsis.

Vienu no ķīlniekiem uzbrucējs vakarā atbrīvojis, taču policijai nācies iejaukties īsi pirms pusnakts, kad Ahmeds draudējis nogalināt divus gūstā palikušos.

Policisti iebruka bankā, nogalinot Ahemdu, kurš, uzbrukumam sākoties, paspējis sašaut sagūstīto vīrieti un sievieti, kuri kritiskā stāvoklī nogādāti slimnīcā.

Policija uzskata, ka Ahmeds uzbrukumu bankā ir izplānojis jau iepriekš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!