Foto: AP/Scanpix

Vairāk nekā 1200 heroīna paciņu ar uzrakstiem "Obama Care" un "Kurt Cobain" konfiscējusi Masačūsetsas štata policija, vēsta raidsabiedrība "Sky News".

Narkotiku iepakojumi atklāti, kad policists Džozefs Petijs par virkni pārkāpumu apturējis kādu automašīnu. Paciņas bija sagatavotas tirdzniecībai un šie uzraksti ir sava veida preču zīme, pēc kuras pircējs zina, kādu produktu patērē, skaidro policija.

"Tas ir tikai zīmols, pēc kura var pateikt, vai tas ir labs, vai slikts. Tas ir kā rakstīt "Coca-Cola" un "Pepsi" uz pudelēm," stāsta policijas leitnants Daniels Ričards.

Visi četri automašīnas pasažieri ir apcietināti par narkotiku aprites pārkāpumiem, bet vadītājam papildus draud apsūdzības par ātruma pārsniegšanu, nelikumīgām darbībām ar transportlīdzekli un ceļa nedošanu operatīvajam transportam.

Par "Obama Care" Amerikā sauc veselības aizsardzības sistēmas reformas, kas ierosinātas prezidenta Baraka Obamas prezidentūras laikā. Savukārt Kurts Kobeins ir amerikāņu mūziķis, kurš 1994. gadā izdarīja pašnāvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!