Foto: Shutterstock
Vienkārša recepte, kas labi saderēs ar glāzi vīna un sirsnīgām sarunām ar draugiem. Ar šķiņķi un sieru pildīto šampinjonu recepti iesaka vīna un tapu bara "D'vine" pavāri Līga Podkaļuka un Viktors Manuels Barahass Garsija. Visas Spānijai raksturīgās sastāvdaļas, kuras iekļautas receptē, iespējams iegādāties jebkurā Latvijas lielveikalā.

Pagatavošana:

::recepte::

Sasmalcina Serrano šķiņķi, sarīvē Monchego sieru, pievieno sasmalcinātus zaļumus.

Šampinjoniem izgrebj kātiņus un mīkstumu.

Piepilda ar Serrano šķiņķa pildījumu.

Cep cepeškrāsnī 5 – 7 minūtes, 180 grādu temperatūrā.

Pasniedz karstas.

15Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

10 šampinjoni50 gMonchego siers50 gSerrano šķiņķis10 gpētersīļi

Sagatavošana

1

Sasmalcina Serrano šķiņķi, sarīvē Monchego sieru, pievieno sasmalcinātus zaļumus.

2

Šampinjoniem izgrebj kātiņus un mīkstumu.

3

Piepilda ar Serrano šķiņķa pildījumu.

4

Cep cepeškrāsnī 5 – 7 minūtes, 180 grādu temperatūrā.

5

Pasniedz karstas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!