Foto: AP/Scanpix

Ceturtdienas vakarā ASV Vašingtonas štatā daļēji sabrucis tilts pār Skeidžitas upi, ūdenī iekrītot vairākām automašīnām un cilvēkiem, vēsta raidsabiedrība BBC. Negadījumu izraisījusi kravas automašīna ar lielgabarīta kravu.

Četru braukšanas jolsu platais tilts atrodas pie Mauntvērnonas pilsētas – aptuveni pusceļā starp Vašingtonas štata galveno pilsētu Sietlu un Kanādas pilsētu Vankūveru.

Inženiertehniskās būves posms sabrucis ap septiņiem vakarā pēc vietējā laika. Amatpersonas ziņo par trīs izglābtiem cilvēkiem, kuri nogādāti slimnīcās, norādot, ka negadījumā nav bojāgājušo.

Vēlāk amatpersonas paziņoja, ka būve sabrukusi lielgabarīta kravas automašīnas dēļ, kuras krava aizķērusi tilta konstrukcijas, informē raidsabiedrība CNN.

Televīzijas pārraidītajos kadros no notikuma vietas bijuši redzami ūdenslīdēji, ātrās palīdzības automašīnas un glābēju laivas.

Kāds autovadītājs vietējiem medijiem pastāstīja, ka sajutis tilta vibrāciju, bet, kad paskatījies atpakaļskata spogulītī, tilta posms jau bija pazudis.

Satiksme ceļa posmā ir slēgta un abos upes krastos sabrukušo tiltu pulcējas vērot cilvēki, ziņo BBC.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!