Vienā no ASV centrālajiem dienvidu štatiem vīrietis nogriezis sievietei galvu pēc tam, kad atlaists no darba rūpnīcā, atsaucoties uz ASV policiju, vēsta CNN.

30 gadus veicas Eltons Aleksandrs Nolins pirms šaušalīgajiem notikumiem Oklahomas štatā atlaists no darba rūpnīcā, konstatējusi ASV policija.

Tiklīdz Nolins uzzināja par savu atlaišanu, viņš metās savā automašīnā, un, nonācis rūpnīcas teritorijā, uzbrucis pirmajam cilvēkam, ko ieraudzīja.

Viņš šaušalīgi nogalināja 54 gadus veco darba kolēģi Kolīnu Hufordu, uzbrūkot ar nazi, viņš viņai nogriezis galvu.

Pirms šaušalīgā nozieguma Nolins mēģinājis savus darba kolēģus pievērst islāmam, tāpēc Oklahomas policija lūgusi FBI palīdzību, lai palīdzētu noskaidrot vairāk informācijas par Nolinu.

Nolins ar nazi uzbrucis vēl vienai darba kolēģei, bet viņu paglāba kāds darbabiedrs. Tagad sieviete atrodas slimnīcā stabilā stāvoklī. Nolinu apturēja viņa darba kolēģis, kurš viņu divas reizes sašāva, arī Nolins šobrīd atrodas slimnīcā.

Policija norāda, ja kolēģis Nolinu nebūtu apturējis, tad varētu būt nogalināti vēl vairāki cilvēki, kā arī policija norāda, ka Nolins uzbrucis nejaušiem garāmgājējiem, jebkurš varētu būt viņu vietā.

Izmeklēšana turpinās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!