Foto: stock.xchng

Bezvēsts pazudušais PSRS un Krievijas hokeja izlases bijušais vārtsargs Mihails Štaļenkovs, kura meklēšanu pēc tā sievas iesnieguma saņemšanas otrdien uzsāka Krievijas policija, ir atradies, vēsta aģentūra “RIA Novosti”.

Hokejista sieva policijai paziņojusi, ka tai izdevies sazināties ar vīru. Trešdien viņai jāierodas policijā, lai uzrakstītu iesniegumu meklēšanas pārtraukšanai, pavēstīja policijā.

Jau vēstīts, ka 1992.gada Albērvilas ziemas olimpisko spēļu čempions un 1998.gada Nagano ziemas olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs svētdien pazuda pa ceļam no Vnukovas lidostas Maskavā uz mājām pēc tam, kad no lidostas bija zvanījis savai sievai.

Maskavā Štaļenkovs bija ielidojis no Magņitogorskas, kur strādā par Kontinentālās hokeja līgas komandas ''Metallurg'' vārtsargu treneri.

Štaļenkovs karjeru sāka Maskavas ''Dinamo'', bet no 1993. līdz 2000.gadam septiņas sezonas spēlēja Nacionālajā hokeja līgā Anaheimas ''Mighty Ducks'', Edmontonas ''Oilers'', Fīniksas ''Coyotes'' un Floridas ''Panthers'' komandās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!