Foto: AP/Scanpix

Abi vīrieši, kuri vakar ar auto ietriecās ASV Nacionālās drošības pārvaldes (NSA) vārtos, pirms incidenta apmeklējuši ballīti, kur nozaguši auto, atsaucoties uz policijas teikto vēsta ziņu aģentūra "Associated Press".

Nozagtās automašīnas īpašnieks abus vīriešus no Baltimoras aizvedis uz pasākumu kādā motelī Elridžā. Vietējās policijas pārstāve Mērija Felana medijam norādījusi, ka automobiļa vadītājs likumsargiem pastāstījis - galapunktā visi trīs ieradušies ap 7:30 no rīta, lai "izklaidētos".

Aptuveni pēc stundas automašīnas īpašnieks devies uz labierīcībām, savukārt abi vīrieši, kurus viņš atvedis, pa to laiku nozaguši viņa apvidus auto. Kad vīrietis atklājis, ka auto nozagts, viņš sazinājies ar policiju, pastāstījusi Felana.

Jau ziņots, ka viens cilvēks gājis bojā, bet vēl viens ievainots apšaudē, kas pirmdien izcēlusies pie ASV NSA mītnes ieejas vārtiem netālu no Vašingtonas.

"Mēs neuzskatām, ka tas ir saistīts ar terorismu," raidsabiedrībai BBC norādījusi Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) pārstāve Eimija Torsena.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!