Prokrievisko kaujinieku pusē Ukrainā karojošais Krievijas pilsonis Aleksandrs Možajevs, kurš plašāk pazīstams kā bārdainais separātists "Babajs", uzskata, ka ir jāapglabā iebalzamētais PSRS līderis Vladimirs Ļeņins, tad "tas viss beigsies".

"Babajs", kurš pēc nemierīgo Ukrainas austrumu pamešanas esot ieradies Krimā un aicināja kazakus pievienoties "pulkam", kādā internetā ievietotā video stāsta, ka Ukrainā karo algotņi "no ASV, Polijas", kuri ir "jāsadzen tur, no kurienes viņi nākuši - Ellē".

"Un vispār, kad beidzot apglabāsim Ļeņinu? " jautā "Babajs" (video no 3:00), turpinot stāstīt par "sātanisma pielūgšanu". "Apglabājiet viņu tagad un tagad viss beigsies," paziņo "Babajs".

Ja neizdodas video noskatīties iegultā veidā, tad tas ir šeit.

"Babajs", kurš sevi identificē kā Aleksandru Možajevu, pats stāstīja, ka Ukrainā ieradies apturēt "amerikāņu ļaunumu". Savukārt intervijā aģentūrai "ANNA News" viņš norādīja, ka Ukrainā notiek pareizticīgo "svētais karš" un ka "tā sauktā Ukrainas tauta" nav ukraiņi, bet gan Krievzemes iedzīvotāji. "Babajs" arī piedraudēja, ka tie, kas būs pret "Svēto Krievzemi", tiks iznīcināti.

Tāpat viņš piedraudēja nogalināt jaunievēlēto Ukrainas prezidentu Petro Porošenko. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!