Auklīte Guļčehra Bobokulova, kura pirmdien ar bērna galvu rokās Maskavā draudēja uzspridzināties, atzinusies slepkavībā, ziņo britu raidsabiedrība BBC.

Viņa, kā vēsta "Sky News", paziņojusi, ka bērna galvu nogriezusi, jo tā licis Allāhs.

Jau vēstīts, ka Maskavas ziemeļrietumos pie metro stacijas "Oktobra lauks" pirmdien kāda sieviete melnā apģērbā draudējusi sevi uzspridzināt. Sieviete tika turēta aizdomās par četrus gadus veca bērna slepkavību.

38 gadus vecā Uzbekistānas pilsone tiesā atzinusi, ka bērnam nogriezusi galvu, otrdien vēsta raidsabiedrība BBC.

Raidsabiedrība, atsaucoties uz Krievijas varas iestādēm ziņo, ka sievietei bijuši garīgi veselības traucējumi. Savukārt "Sky News", atsaucoties uz Uzbekistānas tiesībsargājošām iestādēm, norāda, ka sievietei bijusi šizofrēnija jau 15 gadus.

Bobokulova, uz jautājumu, kāpēc ir izdarījusi šo noziegumu, tiesā atzinusi, ka to darīt viņai pavēlējis Allāhs, ziņo raidsabiedrība "Sky News". "Allāhs ir sūtījis otru pravieti, lai sniegtu ziņas par mieru," tā tiesā sacījusi slepkava. Tāpat viņa tiesā sūdzējusies, ka nebija ēdusi vismaz nedēļu, ziņo "Sky News".

BBC atsaucoties uz izmeklētāju teikto, vēsta, ka šajā noziegumā pagaidām nav atrasti citi līdzdalībnieki.

Kā ziņoja aculiecinieki, metro stacijas ieeja pirmdien tikusi slēgta, un notikuma vietā strādājuši likumsargi. Sieviete rokās turējusi nogrieztu bērna galvu un izkliegusi musulmaņu saukli "Allahu akbar". "Life News" ziņoja, ka sieviete ir bērna aukle.

BBC, atsaucoties uz aculiecinieku stāstīto, ziņoja, ka sieviete arī kliegusi "es esmu teroriste! Es esmu jūsu nāve!"

Policisti sievieti aizturējuši. 1977.gadā dzimusī aukle bijusi Uzbekistānas pilsone. Viņa sagaidījusi mirkli, kad bērna vecāki pamet dzīvokli, nogalinājusi bērnu un aizdedzinājusi dzīvokli, atsaucoties uz Izmeklēšanas komisijas paziņojumu vēsta raidsabiedrība BBC.

"Life News" ziņoja, ka upuris ir četrus gadus veca meitenīte vārdā Nastja.

Sieviete izvilkusi no somas bērna galvu un sākusi klaigāt, ka uzspridzināsies, kad pie metro stacijas kāds policists viņu apturējis un palūdzis uzrādīt dokumentus.Sprāgstvielas pie sievietes netika atrastas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!