Foto: AFP/Scanpix

Ņujorkas mēra amata kandidāts Antonijs Veiners divus gadus pēc tam, kad analogas rīcības dēļ pameta Kongresu, atkal pieķerts neķītrā sarakstē ar kādu sievieti, vēsta raidsabiedrība BBC.

Sieviete, kuras identitāte netiek atklāta, portālam "The Dirty" atzinusi, ka viņai bijušas "virtuālas attiecības" ar 48 gadus veco kandidātu. Veiners, kurš ir demokrātu līderis mēra vēlēšanās, preses konferencē Ņujorkā atzinis, ka ļoti nožēlo savu rīcību.

2011.gadā, kad Veiners tika pieķerts neuzticībā, viņš sākumā medijiem apgalvoja, ka viņa "Twitter" konts ticis uzlauzts, bet vēlāk atzina, ka ir sūtījis kādai sievietei neķītras fotogrāfijas.

Kopā ar sievu otrdien piedaloties preses konferencē, viņš, lasot iepriekš sagatavotu paziņojumu, atvainojās. Kandidāts arī atzina, ka nevēlas pamest cīņu par mēra amatu. Vēlēšanas paredzētas novembrī un trīs no Veinera pretiniekiem aicinājuši viņu atsaukt savu kandidatūru.

Otrdien sasauktajā preses konferencē Veiners sacīja: "Šādu uzvedību vairs nepieļaušu. Es atvainojos savai sievai Humai, esmu viņai pateicīgs par piedošanu."

Kandidāta sieva preses konferencē atzina, ka viņu laulībā, gluži kā daudzās citās, ir gan kāpumi, gan kritumi. Viņa atzina, ka apmeklējusi psihologu, lai atrastu sevī spēku piedot vīra sānsoļus. "Antonijs ir pieļāvis briesmīgas kļūdas, gan pirms Kongresa atstāšanas, gan pēc tam. Bet es uzskatu, ka tas skar tikai mūs un mūsu laulību," sacīja Veinera sieva. "Es mīlu viņu, es piedodu viņam un es viņam ticu," uzrunas noslēgumā sacīja Veinera sieva.

Saziņu ar citu sievieti Veiners sācis 2012.gada jūlijā, un sarakste turpinājusies sešus mēnešus. Sieviete portālam "The Dirty" pastāstījusi, ka viņu kandidāts uzrunājis kādā sociālajā tīklā. Sarakstē Veiners izvēlējies pseidonīmu "Carlos Danger" (Bīstamais Karloss). Sieviete sacīja - publiski atklājusi abu sakaru tāpēc, ka vēlējusies, lai cilvēki redz, ka Veiners nav mainījies un tikai melo sabiedrībai.

2011.gadā klajā nāca ziņas, ka Veiners, kurš tobrīd bija ASV kongresmenis, "Twitter" kontā ar kādu sievieti apmainās neķītrām fotogrāfijām. Sākumā viņš to noliedza, bet vēlāk interneta sakaru atzina, sakot, ka tā vēlējies novērst uzmanību no tobrīd gaidībās esošā sievas, kura tobrīd bija viena no ASV valsts sekretāres Hilarijas Klintones padomniecēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!