Foto: Privātais arhīvs

Okartes skatuvē iepazītās meitenes Madara Grēgere un Māra Katarska jeb vienkārši Madry un Katarsky teju ik dienas aplaimo savus fanus ar jaukām bildītēm, kurās viņas iemūžinātas, baudot ēšanas priekus. Šo spriedzi nav izturējuši viņu šova kolēģi Didzis Bordo un Valters Osis, kuri publiski pasmējušies par meiteņu tieksmi iemūžināt sevi kopā ar dažādiem pārtikas produktiem.

Madry un Katarsky par saviem ēšanas paradumiem, kuros dominē pusdienas dažādās suši ēstuvēs, fanus informē ar apskaužamu regularitāti. Bieži meitenes aprakstus par savām pusdienām papildina ar jaukām bildītēm, bet, ja sabildēties neizdodas, piedāvā faniem bagātīgu informāciju par to, kas tad šodien gadījies viņu šķīvjos.

"Apēdu apelsīnu, un tagad tāds iekšējs miers"; "Šodien daudz ko salaboju, daudz arī sabojāju, bet tagad ēdu banānu"; "Jaunā zemeņu - kivi Fanta ir ļoti garšīga, bet zinu, kas ir VĒĒĒL labāks" - šādus un līdzīgus ieskatus savā ikdienas ēdienkartē faniem regulāri piedāvā slavenās mūziķes.

Arī Madry neatpaliek. "Esam pamodušies. Iesim drīz brokastīs," faniem regulāri ziņo Madry, informējot arī par to, kurā no Rīgas ēstuvēm ar to nodarbosies un aicinot lustēs iesaistīties arī citus bijušos okartiešus.

Līdzīgi ieraksti jauno dziedātāju profilos portālā Twitter parādās pat vairākas reizes dienā, un meiteņu talanta cienītāji jau sākuši jokot par to, ka Madry un Katarsky lielāku popularitāti iegūst kā gardēdes, nevis ar savu apburošo mūziku.

Jautro noti uzķēris arī grupas nu un dziedonis Didzis Bodro. Atbildot uz meiteņu kārtējo pusdienu bilžu publicēšanu, viņš kopā ar kolēģi Valteru Osi (abi kopā attēlā) nofotografējies stilā, kādā parasti mēdz pozēt abas meitenes, informējot, ka "Didzy un Valtersky at Kabuki ēd sushi".

Galerijā: ieskats Madry un Katarsky ikdienas ēdienkartē, ar kuru aktīvākie meiteņu fani jau būs iepazinušies portālā Twitter.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!