Kāds britu autovadītājs nesen ļoti muļķīgā veidā atvadījies no mobilā telefona. Brīdī, kad telefons iezvanījies, viņš ēdis bumbieri. Tā kā vadīt automašīnu bez rokām ir neprāts, viņš nolēmis aizsviest bumbieri, bet apjukumā sajaucis rokas un izmetis pa logu savas kompānijas mobilo tālruni, ziņo "MegaStar".
37 gadus vecais autovadītājs Džons Dafs pastāstīja, ka tikai dažas sekundes vēlāk aptvēris, ka pie auss tur pusēsto bumbieri.

"Es jutos tik stulbi, kad atklāju, ka pie auss turu bumbieri. Lai arī mans priekšnieks smējās par notikušo, īpaši laimīgs viņš nebija, jo es izmetu dārgu telefonu," sacīja Dafs.

Zvanītāja bija Dafa sieva, kura, protams, nodomāja, ka vīrs ir iekļuvis satiksmes negadījumā.

"Džons lika man nedaudz uzgaidīt, bet tad es pēkšņi dzirdēju, kā kaut kas nošvīkst un nograb, pēc tam iestājās klusums. Es šausmīgi uztraucos. Laimīgā kārtā viņš nebija tālu no mājām. Kad viņš man izstāstīja notikušo, es gandrīz nomiru aiz smiekliem," sacīja Dafa sieva Džudita.

Dafa priekšnieks Henrijs Hinčlaifs atzina, ka Dafa kolēģi nevar vien beigt pat viņu uzjautrināties.

Savukārt policijas preses sekretārs atgādināja, ka braukšanas laikā autovadītājam ir aizliegts runāt pa mobilo telefonu. Turklāt arī ēst bumbierus pie stūres esot bīstami.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!