Krievijas pilsētā Volgogradā pēc gāzes eksplozijas daudzdzīvokļu namā ir atrasti četri bojāgājušie, trešdien paziņoja Krievijas Izmeklēšanas komitejas Volgogradas apgabala Izmeklēšanas pārvaldes preses sekretāre Natālija Kuņicka.

Ceturtais bojāgājušais ir vīrietis, kura līķi glābēji atrada trešdienas rītā starp sestā stāva un septītā stāva pārsegumiem, bet šis līķis vēl nav izvilkts no gruvešiem.

Pirms tam notikuma vietā tika atrasti trīs bojāgājušie – dzīvokļa, kurā noticis sprādziens, 78 gadus vecs iedzīvotājs un viņa 25 gadus vecais mazdēls, kurš bija psihiatriskajā uzskaitē, kā arī 24 gadus veca jauniete, kas bija ieradusies ciemos pie paziņām.

Sprādziens notika svētdien deviņstāvu nama septītā stāva dzīvoklī, sagrāva daļu ēkas līdz pirmajam stāvam un izraisīja ugunsgrēku. 38 dzīvokļus faktiski pilnīgi iznīcināja šī eksplozija un tai sekojošais ugunsgrēks.

Volgogradas slimnīcās tika hospitalizēti 11 šajā sprādzienā cietušie, tostarp divi bērni piecu un septiņu gadu vecumā un viena gados veca sieviete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!